Comunicat Presa Turism Pensiuni si zone ecoturistice

Pensiuni si zone ecoturistice

Portalul Pensiune-Ecoturistica.ro, aduce la cunostinta publica informatii importante despre aparitia celui mai mare portal de promovare a pensiunilor ecoturistice din Romania.

 

Pensiune-Ecoturistica.ro este un catalog realizat in scopul de a promova pensiunile ecoturistice din Romania. Facilitam conexiunea dintre vizitatorii portalului si unitatile de cazare, respecctiv agentiile de ecoturism, oferind acestora o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online. Pe portalul nostru unitatile de cazare beneficiaza de multiple promovare, in pagina personala cat si pe pagina obiectivelor turistice din zona in care se afla. In afara de unitati de cazare, portalul Pensiune-Ecoturistica.ro gazduieste si un intreg suport online pe care se afla descrierea obiectivlor turistice din Romania, cu descrieri, poze si pozitionare pe harta, agentii de turism si un catalog de evenimente din diverse orase. Credem in profesionalism si dorim sa ajutam ecoturismul din Romania oferind vizitatorilor nostri informatii corecte si complete pentru a isi putea organiza o calatorie.

 

Foarte important este faptul ca utilizatorii se pot inregistra pe Pensiune-Ecoturistica.ro,  pot propune articole, pot adauga informatii sau isi pot administra pagina propriei afaceri. Venim in intampinarea unitatilor de cazare prin crearea unei pagini personalizate, oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii, preturi practicate, promotii si oferte speciale, imagini sugestive si pozitionarea pe harta interactiva.

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu informatiile unitatilor de cazare, acestea avand posibilitatea atat sa isi adminstreze singure pagina cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada contractului fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

 

In plus, ne ocupam si de promovarea unitatilor de cazare pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare.

Dispunem de o intreaga echipa de IT care se ocupa zilnic de portalul Pensiune-Ecoturistica.ro, ei fac acest lucru in fiecare zi iar odata cu portalul Pensiune-Ecoturistica.ro creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

 

Unitatile de cazare care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita si flyere in format electronic.

Astfel, ne propunem ca prin portalul Pensiune-Ecoturistica.ro sa aducem un plus de valoare unitatilor de cazare si implicit ecoturismului din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.