Termeni si Conditii

ComunicatPresa.ro ofera servicii care faciliteaza comunicarea intre diverse organizatii si publicul lor tinta. Organizatiile nationale sau internationale pot publica gratuit comunicate de presa sau/si conferinte de presa in cadrul siteului ComunicatPresa.ro. Acestea sunt gazduite si arhivate on-line pe termen nelimitat. De asemenea, utilizatorii site-ului pot apela la serviciile de consultanta editoriala ale specialistilor nostri in comunicare.

Inregistrare
Pentru utilizarea serviciilor ComunicatPresa.ro este nevoie de crearea unui cont de utilizator in cadrul uneia din urmatoarele categorii: institutie/companie, sau utilizator. Datele furnizate in procesul de inregistrare trebuie sa fie conforme cu realitatea. Odata validate aceste date, contul dumneavoastra va fi activat. In cazul furnizarii de informatii ce nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ComunicatPresa.ro isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra si de a refuza toate incercarile curente sau viitoare de folosire a serviciului. Datele obtinute prin intermediul formularelor de inscriere nu vor face obiectul unei tranzactii intre ComunicatPresa.ro si alte companii. ComunicatPresa.ro are dreptul de a utiliza aceste informatii doar in interes propriu sau in interesul companiilor partenere, fara insa a oferi informatii personale de identificare.


Utilizarea serviciilor
Pentru a putea beneficia de serviciile oferite de ComunicatPresa.ro va obligati, garantati si acceptati urmatoarele:
Toate informatiile pe care le-ati furnizat in procesul de inregistrare a cererii dumneavoastra privind utilizarea serviciilor sunt adevarate, complete si conforme cu realitatea.
Niciunul dintre comunicatele, conferintele de presa sau evenimentele publicate sau url-urile pe care le-ati comunicat in procesul de inregistrare nu contine pagini care includ sau fac trimitere la informatii de genul celor de mai jos:
- material rasist, xenofob, antisemit si orice alt gen de material care incurajeaza ura unei anumite categorii umane, profesionale etc.;
- material care incurajeaza sau promoveaza activitati violente sau ilegale;
- material care incalca sau eludeaza in orice fel, reglementarile legale in vigoare incluzand, dar fara a se limita la: dreptul de autor, drepturile acordate inventatorilor, detinatorilor de marci si orice alte drepturi protejate de materia proprietatii intelectuale si industriale, dreptul la intimitate al persoanei, drepturi conferite de un contract etc.
- material care promoveaza, face trimitere la sau utilizeaza software sau servicii de natura sa trimita emailuri nesolicitate;
- material care incalca orice prevederi ale legislatiei nationale, comunitare sau ale normelor de reglementare internationale;
- material cu caracter de amenintare, abuziv, de hartuire, calomniator, insultator sau defaimator, obscen, profanator, indecent sau supus oprobiului public;
Veti pastra cu grija datele contului dumneavoastra de utilizator al serviciilor. Nu veti divulga nimanui parola sau numele de utilizator, in caz contrar urmand a va asuma, in intregime, responsabilitatea privind orice prejudiciu provocat dumneavoastra, ComunicatPresa.ro sau unor terte persoane prin divulgarea acestor informatii. In sensul sporiri sigurantei contului dvs veti reactualiza periodic (cel putin semestrial) parola de acces.
Veti respecta toate prevederile legale care ar putea completa drepturile si obligatiile asumate de dumneavoastra prin acceptarea termenilor acestui acord.
Aveti intreaga capacitate de exercitiu si intreaga responsabilitate de a incheia prezentul acord si de a duce la indeplinire obligatiile asumate prin acesta.
Ne rezervam dreptul de a refuza sau anula furnizarea serviciului catre dumneavoastra si a sterge contul dumneavoastra de utilizator in orice moment, fara a notifica in prealabil aceasta masura. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza publicarea oricarui material daca consideram ca nu corespunde cerintelor editoriale ale portalului ComunicatPresa.ro, fara a notifica in prealabil aceasta masura.

Nu este permisa crearea mai multor conturi de catre o singura organizatie si nici crearea de conturi fantoma (conturi pentru organizatii fictive). Nerespectarea acestor conditii poate atrage dupa sine, fara a se limita la acestea, urmatoarele masuri: anularea tuturor conturilor, stergerea tuturor comunicatelor din baza de date a site-ului postate de respectiva organizatie si anularea abonamentelor la serviciile  ComunicatPresa.ro detinute de organizatia in cauza.
Pentru a apela la serviciile de consiliere editoriala, trebuie sa fiti posesor al abonamentului Avantaj si sa optati pentru acest serviciu prin intermediul formularului de la pagina de edtitare a comunicatului de presa. In scurt timp, unul dintre specialistii ComunicatPresa.ro va va contacta la numarul de telefon furnizat in formularul de inscriere. Pentru textul trimis spre avizare veti primi propuneri de revizuire din partea ComunicatPresa.ro, in care va vor fi semnalate eventualele erori si recomandari privind optimizarea pentru motoarele de cautare.
Utilizatorului ii revine responsabilitatea publicarii comunicatului de presa.
Informatiile (textele, fotografiile etc) publicate prin intermediul portalului devin proprietatea ComunicatPresa.ro si vor putea fi utilizate in interes propriu in activitati precum cele de marketing, comunicare, promovare, publicitate fara a se limita la acestea si fara nicio informare prealabila a detinatorului contului din care au fost postate. Continutul portalului ComunicatPresa.ro poate fi preluat, integral sau partial, de catre terti, numai cu acordul scris al ComunicatPresa.ro si doar cu specificarea sursei (ComunicatPresa.ro).


Termenul si incetarea prezentului acord
Prezentul acord va incepe sa-si produca efectele din momentul in care va veti inscrie ca utilizator pe siteul ComunicatPresa.ro. Acordul va continua sa isi produca efectele pana la momentul la care partile vor dori incetarea sa. De la momentul activarii serviciului, oricare dintre parti poate denunta unilateral prezentul acord, cu obligatia notificarii prealabile a celeilalte parti.
Ne rezervam dreptul de a denunta prezentul acord, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, in situatia in care vom considera ca a fost incalcata una din prevederile prezentului acord.
Pentru a va dezabona de la serviciile ComunicatPresa.ro trebuie sa fiti logati pe contul dumneavoastra si sa deselectati alertele domeniilor care nu mai reprezinta interes pentru dumneavoastra.


Declinarea garantiei
ComunicatPresa.ro nu ofera niciun fel de garantie in privinta acuratetii, securitatii sau utilitatii consecintelor utilizarii serviciilor acestui site. Serviciile si toate materialele aditionale sunt oferite fara nici o garantie suplimentara.
ComunicatPresa.ro nu va putea fi considerat responsabil fata de dumneavoastra sau fata de o terta persoana in privinta oricarei daune, directe sau indirecte, pierdere de profit si orice prejudiciu, de orice natura, incluzand dar fara a se limita la: pierdere de profit, atingeri aduse imaginii comerciale, sub imperiul oricarei legislatii, si indiferent daca s-a facut o notificare sau nu anterior in privinta posibilitatii producerii unor astfel de prejudicii.


Publicitate si promotii
ComunicatPresa.ro poate derula in orice moment campanii de publicitare si/sau promotii in orice sectiune din portal. Campaniile si promotiile derulate de ComunicatPresa.ro nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor portalului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor si pot fi schimbate oricand fara a necesita un anunt prealabil.
ComunicatPresa.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in portal, altele decat cele organizate strict de ComunicatPresa.ro.
Ne rezervam dreptul de a aduce modificari acestui regulament in orice moment vom considera necesar, fara notificare prealabila si fara indeplinirea unor alte formalitati.

Acord
Ne rezervam dreptul de a aduce periodic modificari cu privire la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor portalului ComunicatPresa.ro, in scopul imbunatatirii acestora, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati. Se recomanda revenirea periodica (lunar) asupra datelor din aceasta sectiune.
Daca nu sunteti de acord cu aceste reguli va rugam sa nu folositi serviciile si continutul portalului de la adresa www.ComunicatPresa.ro.
Informatii suplimentare puteti solicita prin intermediul formularului din sectiunea Contact.

Orice incalcare a acestor reguli o puteti semnala la adresa contact@ComunicatPresa.ro.