Comunicat Presa Turism Hauskaa Joulua! Crăciun fericit în Laponia, acasă la Moş Crăciun

Hauskaa Joulua! Crăciun fericit în Laponia, acasă la Moş Crăciun

Vă invităm să vă petreceți cele mai frumoase sărbători de iarnă, împreună cu familia, acasă la Moș Crăciun, în Laponia!

V-ați făcut deja planuri de Crăciun? Sau vă doriți să vă petreceți Crăciunul alături cei dragi, însă familia este prea numeroasă să o luați cu voi în țara lui Moș Crăciun? Atunci, puteți să îi faceți o vizită Moșului’ înainte Crăciun. În premieră, anul acesta Moș Crăciun vă așteaptă la el acasă de Crăciun, dar și în săptămana de dinainte.    

Trăiți momente pline de magie în fermecătoarea Laponie!

Peisaje nepământești, natură sălbatică, culori intense și ireale, întinsuri nesfârșite de zăpada și o atmosferă de basm. Când auziți "Laponia", inevitabil vă gândiți la un tărâm înghețat și la Moș Crăciun, la spiriduși, reni și la clipele magice ale copilăriei. Dar mergând în Țara lui Moș Crăciun puteți retrăi toate aceste sentimente minunate alături de copiii voștri. Și ați mai putea experimenta o senzație unică. Dacă ajungeți în Levi sau Rovaniemi, așteptați întunericul, îndepărtați-vă de orice sursă de lumina și îndreptați-vă ochii spre cer în căutarea “Revontulet”-elor sau a "vulpilor de foc", cum sunt numite de finlandezi Aurorele Boreale.

Bucuria copiilor va fi neprețuită!

Copiii sunt foarte bucuroși atunci când primesc cadouri, însă imaginați-va emoția și fericirea lor dacă le-ar primi direct de la adevăratul Moș Crăciun.

De ce să vă petreceți sărbătorile de iarnă în Laponia?

  1. Vizitați casa lui Moș Crăciun.
  2. Îl veți întâlni pe adevăratul Moș Crăciun și veți cunoaște secretele Elfilor.  
  3. Copiii vor primi cadouri de la Moș Crăciun. 
  4. Veți experimenta magia iernii polare și veți admira spectacolul Aurorei Boreale. 
  5. Vă doriți un plus de aventură și adrenalină? În Laponia veți avea parte de experiențe inedite: safari cu reni, safari cu husky, snowmobile safari, vânătoare de vulpi de foc. 
  6. Vă veți distra pe pârtiile celei mai mari stațiuni de schi din Finlanda: Levi (stațiunea oficială de schi a lui Moș Crăciun).
  7. Câți dintre voi ați încercat Ice Karting? Aveți șansa să încercați raliurile sportive în Levi!
  8. Winter Laser World, Levi – Distracție maximă în centrul cu jocuri de laser, în aer liber. Urmăriți-vă inamicii și împușcați-i atât pe timpul zilei, cât și pe nocturnă! O experiență unică pentru toată lumea! Muzică, efecte luminoase, buncăre de zăpada și tuneluri în care puteți să vă adăpostiți. 
  9. În ultimii doi ani, turiștii care au fost în Laponia au admirat Aurora Boreală în toată splendoarea sa. Aceștia au fost fascinați de dansul de lumini verzi, albastre și roșii. Traversarea Cercului Polar și frumusețea Luminilor Nordului fac călătoria în ținuturile arctice să fie o experiență de neuitat! Experimentați și voi!

10. Încercați-vă norocul la pescuit la copcă.

11. Sauna în Țara lui Moș Crăciun, Laponia. Sauna este una din tradițiile finlandezilor, vechi de secole. Este considerată o lipsă de respect să refuzi invitația gazdei de a face sauna. Se estimează că există peste un milion de saune particulare în Finlanda, la o populație de cinci milioane de locuitori. Cine își dorește să încerce?

12. Vizitați hotelul de gheaţă.

Laponia este un loc încărcat de povești și de zăpada, așa că nu e de mirare că a devenit destinația de vacanță preferata a turiștilor pe timp de iarnă. 

Ce spun turiștii care au fost în Țara Moșului, Laponia? 

“Vacanța în Laponia este magie pură!”

“Aici poveștile copilăriei devin realitate. Un vis frumos care durează numai o săptămâna. Cazarea, masă și restul serviciilor, perfecte. Și nu uitați, baia din cameră de hotel are sauna proprie. “

"Cele mai frumoase amintiri din aventură magică din Laponia sunt legate de programul de snowmobile de la răsăritul până la apusul soarelui, dar și apariția Aurorei Boreale!" 

"A fost o vacanță minunată și plină de surprize! L-am întâlnit pe Moș Crăciun! Văplecat vine să credeți? În plus i-am întâlnit pe Rudolf și pe Comet! Ne-am dat cu sania trasă de husky și am admirat peisajul înghețat și tăcut al Laponiei! Am trecut de Cercul Polar și am simțit noaptea furând ziua! A fost cel mai magic și cel mai frumos Crăciun! Nici nu puteam cere ceva mai magnific de la Mosu' decât această aventură!' 

"Aș începe prin a menționa faptul că Laponia este într-adevăr o locație incredibilă! Am plecat cu teama de a îndura frigul de aici, dar a meritat. Cea mai plăcută experiență mi s-a părut safari cu husky! Am avut într-adevăr impresia că joc un rol într-un film de supraviețuire de genul de la Polul Nord. Am surprins și Aurora Boreală, un fenomen ce nu mulți au ocazia să îl vadă. Chiar dacă am călătorit un cuplu adult, experiența trăită ne-a făcut să ne simțim din nou copii.”

"O excursie interesantă plină de lucruri noi, completată cu aventură! Chiar și frigul de afară a fost destul de ușor de suportat. Ne-a plăcut foarte mult această excursie și ne dorim să mai revenim!" 

Moș Crăciun și ajutoarele sale au început deja pregătirile pentru iarnă, când vă așteptă să veniți în vizită la el acasă! 

ANUL ACESTA AVEȚI ȘANSA DUBLĂ DE A AJUNGE ACASĂ LA MOȘ CRĂCIUN, ÎN LAPONIA!

Alegeți în premieră una din cele 2 perioade în care îl puteți vizita pe Moș Crăciun în Laponia! 19-23 decembrie 2017 și 23-27 decembrie 2017. Rezervați-va un sejur în Laponia începând de la 1498 EUR / 5 zile / pers. / cameră dublă standard / Hotel Levi Panorama / demipensiune. Pentru mai multe detalii legate de oferte și pachete, consultanții agenției Perfect Tour vă stau la dispoziție.

A sosit momentul să îi faceți o vizită lui Moș Crăciun chiar la el acasă, în Laponia, pentru toate acele vremuri când a venit la voi!

Peisajele albe învăluite în întuneric, luminate doar de Aurora Boreală și de felinarele de gheață de pe drumurile nordice deschid apetitul pentru un sezon festiv, magic și împăciuitor. Dacă cei mici sunt fericiți, vor fi fericiți și părinții și bunicii, bucurându-se de bucuria copiilor, dar și de toate activitățile incluse în pachete sau de excursiile opționale.

Pentru mai multe detalii accesati www.craciunlaponia.ro.