Comunicat Presa Turism Firma transport marfa sau persoane

Firma transport marfa sau persoane

Portalul Firma-Transport.com, aduce la cunostinta publica informatii importante despre aparitia celui mai mare portal de promovare a firmelor de transport marfa sau persoane din Romania.

Firma-Transport.com este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea firmelor de transport din Romania si facilitarea conexiunii dintre acestea si clienti, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online. Oferim hosting unei singure firme de transpot pe oras, deoarece dorim sa promovam cea mai buna firma care presteaza servicii in domniul transporturilor.

In afara de firme de transport, portalul nostru cuprinde si un suport online care cuprinde informatii utile cu privire la legislatia in viguare cu privire la transporturi si mijloacele in care se realizeaza acestea, si un blog de profil cu articole in care se prezinta indicatii pentru transportul in bune conditii a diverselor produse. Foarte important este faptul ca utilizatorii se pot inregistra pe Firma-Transport.com,  pot propune articole sau isi pot administra pagina propriei firme.

Venim in intampinarea firmelor de transport prin crearea unei pagini personalizate, oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii si preturi practicate, imagini sugestive si pozitionarea pe harta interactiva.

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu informatiile firmelor de transport, acestea avand posibilitatea atat sa isi adminstreze singure pagina cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toat perioada contractului fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

In plus, ne ocupam si de promovarea firmelor pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare.

Dispunem de o intreaga echipa de IT care se ocupa zilnic de portalul Firma-Transport.ro, iar odata cu acest portal creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

Firmele de transport care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic.

Astfel, ne propune ca prin portalul Firma-Transport.ro sa aducem un plus de valoare firmelor de transport din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.