Comunicat Presa Turism Cea mai recentă aplicație Android care promovează România: Visit Bucharest Today!

Cea mai recentă aplicație Android care promovează România: Visit Bucharest Today!

Bucureștiul este un oraș unic care nu are nevoie de comparații pentru a-și defini propria identitate. Capitala României își îmbină istoria bogată cu o identitate modernă, fapt ce cu siguranță trebuie descoperit și apreciat și de către turiștii străini.

Cu toate acestea, doar 2,7 milioane de turiști din afara granițelor au vizitat România în 2019, ultimul an înainte de restricțiile de pandemie, comparativ cu aproximativ 10 milioane care vizitează Ungaria sau Bulgaria și doar 1,2 milioane de turiști străini vizitează Bucureștiulanual, în comparație cu 6 milioane de turiști care vizitează Budapesta.

 

Turismul românesc are cu siguranță nevoie de o revigorare și poate că 2020 este cel mai bun an pentru a lansa proiecte online în anticiparea anului 2021, când sperăm cu toții că vom putea călători din nou și vom scăpa de restricții.

 

VisitBucharest.today! este o platformă în care românii și turiștii străini vorbitori de limbă engleză pot descoperi cele mai vizitate și interesante atracții din oraș, dar și unele dintre locurile încă necunoscute de către publicul larg. Mai mult decât atât, Visit Bucharest.Today! prezintă, de asemenea, destinații lângă București, accesibile în cadrul unei excursii de o zi. Astfel, aici puteți găsi și atracții precum Castelul lui Dracula, orașul medieval Sighișoara sau Brașovul, una dintre cele mai vechi cetăți din Transilvania”, spune Adriana Gheorghe, managerul de proiect al platformei.

 

Acum, cei care au creat platforma anunță lansarea aplicației Visit Bucharest Today! pe Google Play Store.

 

 

Aveți de gând să vizitați Bucureștiul în 2021? Visit Bucharest Today! te ajută să descoperi frumusețea Capitalei!

 

 

Cu o atmosferă plină de viață și numeroase atracții unice, Bucureștiul este una dintre cele mai sigure și accesibile destinații din Europa. De aceea, Visit Bucharest Today! încearcă să devină ghidul tău virtual în capitala României.

 

Scopul proiectului este de a ajuta turiștii aflați deja în București să descopere locurile minunate și atracțiile de top din București. În acest fel, ori de câte ori vizitați orașul, puteți explora Bucureștiul ca un adevărat localnic.

În plus, proiectul își propune să convingă turiștii internaționali să viziteze orașul București.

 

Pe 1 decembrie, de Ziua Națională, vom începe promovarea platformei și a aplicației în toate țările europene, cu scopul de a convinge tot mai mulți utilizatori să intre pe platforma noastră sau să își descarce aplicația de pe Google Play. Cu ajutorul sponsorilor și partenerilor noștri, sperăm că vom îmbunătăți în continuare acest proiect și îl vom face cât mai atractiv, pentru a ajuta inițiativele locale din domeniul turismului, dar și proiectele inițiate de autoritățile locale”, a adăugat Adriana Gheorghe, manager de proiect.

 

Site-ul și aplicația funcționează împreună ca un ghid pentru turiștii care vor dori să viziteze Bucureștiul începând din 2021, dar și pentru localnici. Astfel, utilizatorii pot afla care sunt principalele obiective turistice din București și din apropiere, precum și evenimentele organizate în oraș - concerte, expoziții, evenimente culturale locale etc. În plus, Visit Bucharest Today! oferă, de asemenea, o listă structurată de muzee, restaurante, cafenele, cluburi, mall-uri, cazinouri, spa-uri și parcuri.

În plus, pe măsură ce unele muzee și-au lansat tururile virtuale în 2020, încercând să atragă vizitatori online în timpul pandemiei, Visit Bucharest Today! integrează aceste tururi în cadrul platformei.

 

 

​Tururi și excursii de o zi cu plecare din București

 

Mai mult decât atât, în timp ce navigați pe platformă sau în aplicație, puteți găsi și o secțiune specială pentru Tururi în București și Excursii de o zi din București către alte destinații din țară. De exemplu, secțiunea specială a excursiilor de o zi include Castelul lui Dracula, Constanța, Brașov, Sibiu și alte destinații de interes din România.

În acest fel, un turist va descoperi că România are mult mai multe de oferit decât doar capitala sa.

 

 

Aplicația VisitBucharest.Today! - o aplicație pentru toți cei care iubesc Bucureștiul

 

Aplicația Visit Bucharest Today! își propune să devină în primul rând prietenul virtual care poate ajuta orice turist să aibă o experiență memorabilă în București.

 

Aplicația vă va ghida prin cele 6 categorii principale: Atracții, Tururi și Excursii de o zi, Vibe, Shopping, Tips și Top Bucharest. Utilizatorii aplicației vor putea găsi informaţii despre principalele obiective turistice din București, posibilităţi de agrement, spectacole de artă, concerte, transport şi alte servicii utile.

În prezent, aplicația este disponibilă numai pentru dispozitivele mobile Android, dar la începutul lunii decembrie, echipa din spatele proiectului va lansa și o versiune iOS pentru utilizatorii iPhone.

 

Adriana Gheorghe are o experiență de 10 ani în domeniul turismului. Pe lângă faptul că este o persoană pasionată de călătorii, lucrează pentru diferite agenții de turism de mai bine de 10 ani. Experiența și pasiunea ei au făcut acest proiect disponibil pentru toți iubitorii de călătorii.