Comunicat Presa Turism Cazare hoteluri, vile, pensiuni

Cazare hoteluri, vile, pensiuni

Site-ul Hoteluri Vile Pensiuni aduce la cunostinta publica informatii importante despre aparitia celui mai mare portal de promovare a unitatilor de cazare din Romania, www.HoteluriVilePensiuni.ro.

HoteluriVilePensiuni.ro reprezinta un catalog realizat cu scopul de promovare a unitatilor de cazare si turism din Romania. Facilitam conexiunea dintre vizitatorii portalului si unitatile de cazare, respectiv agentiile de turism, oferind clientilor o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online. Pe portalul nostru beneficile clientilor sunt mai mari, deoarece unitatile de cazare beneficiaza de multipla promovare, fiind prezente in patru sectiuni diferite, in pagina personala, pe pagina obiectivelor turistice din zona in care se afla, in catalogul evenimentelor din zona sa si “Calculeaza Ruta” facilitate unica pe piata online romaneasca. Pentru aceasta din urma utilizatorul poate calcula distanta pana la destinatie pe harta aparand si unitatile de cazare ce se afla in drumul sau.

In afara de unitati de cazare, portalul HoteluriVilePensiuni.ro gazduieste si un intreg suport online pe care se afla descrierea obiectivlor turistice din Romania, cu descrieri, poze si pozitionare pe harta, agentii de turism, firme de taxi, si un catalog de evenimente din diverse orase. Credem in profesionalism si dorim sa ajutam turismul din Romania oferind vizitatorilor nostri informatii corecte si complete pentru a isi putea organiza o calatorie.

Foarte important este faptul ca utilizatorii se pot inregistra pe HoteluriVilePensiuni.ro,  pot propune articole, pot adauga evenimente si obiective sau isi pot administra pagina propriei afaceri. Venim in intampinarea  unitatilor  de cazare prin crearea unei pagini personalizate, oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii, preturi practicate, promotii si oferte speciale, imagini sugestive, si pozitionarea pe harta interactiva.

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu informatiile unitatilor de cazare, acestea avand posibilitatea atat sa isi adminstreze singure pagina  cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe intreaga perioada a contractului fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem  la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

In plus, ne ocupam si de promovarea unitatilor de cazare pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoarele de cautare.

Dispunem de o intreaga echipa de IT ce se ocupa de portalul HoteluriVilePensiuni.ro, ei fac acest lucru zilnic, iar odata cu portalul HoteluriVilePensiuni.ro creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

Unitatile de cazare  ce doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita si flyere in format electronic. Suntem intr-o campanie nationala iar abonamentele HoteluriVilePensiuni.ro pentru promovare sunt accesibile in acest moment pentru toate unitatile de cazare, din Romania.

Astfel, ne propunem ca prin portalul www.HoteluriVilePensiuni.ro sa aducem un plus de valoare unitatilor de cazare si, implicit, turismului din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o vizibilitate mai buna in mediul online.