Comunicat Presa Turism Agentii de turism

Agentii de turism

Portalul www.Agentie-Turism.com, aduce la cunostinta publica informatii pretioase despre aparitia celui mai mare portal de promovare a agentiilor de turism si ofertele acestora din Romania.

Agentie-Turism.com este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea agentiilor de turism din Romania, de a mijloci conexiunea intre acestea si cei care doresc sa solicite ajutorul lor, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul on-line. Portalul nostru ajuta, in acest mod, atat firma partenera cat si potentialii clienti. Oferim hosting unei singure agentii de turism pe oras, deoarece dorim sa promovam cele mai bune firme ce ofera astfel de servicii in zona respectiva. Credem in profesionalism si in grija pentru oameni si dorim sa oferim utilizatorilor nostri cea mai buna optiune.

Pentru cei care cauta explicatii suplimentare si informatii despre ce presupune o agentie de turism pe internet, portalul Agentie-Turism.com este un real ajutor. Pe langa agentiile de turism, pe portalul nostru gasiti si un suport online ce inmagazineaza infomatii utile si blog cu articole de specialitate in care incercam sa explicam cum functioneaza diferite actiuni si instrumente folosite in aceasta activitate. Foarte important este faptul ca utilizatorii se pot inregistra pe portalul nostru, pot propune articole sau isi pot administra pagina propriei firme/agentii. 
Venim in intampinarea agentiilor de turism prin crearea unei pagini personalizate oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii si preturi practicate, imagini sugestive, si, pentru a facilita contactul, pozitionare pe harta interactiva in care utilizatorii pot gasi exact locatia firmei.

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu informatiile firmelor, acestea avand posibilitatea atat sa isi administreze singure pagina cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada contractului fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si stam la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

In plus, ne ocupam si de promovarea agentiilor pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare. 

Avem o echipa intreaga de IT ce se ocupa zilnic de portalul Agentie-Turism.com, astfel odata cu portalul nostru crescand si recunoasterea fiecarui colaborator.
Agentiile de turism care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic.

Astfel ne propunem ca prin portalul www.Agentie-Turism.com sa aducem un plus de valoare firmelor prestatoare de servicii turistice din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o vizibilitate mai buna in mediul online.