Comunicat Presa Tehnologie Oferta DIPOL pentru firmele de instalare a echipamentelor CCTV, TV SAT, WLAN

Oferta DIPOL pentru firmele de instalare a echipamentelor CCTV, TV SAT, WLAN

Compania DIPOL, infiintata in 1990, este distribuitor european de echipamente destinate instalarii sistemelor de telecomunicatii, CCTV, alarma si a sistemelor de automatizare a locuintelor, precum si producator de antene TV/DAB/FM si de telecomunicatii.

Printre clientii DIPOL se numara companii de instalare CCTV, WLAN, TV/SAT, magazine online si fizice specializate in comercializarea produse electronice, echipamente de securitate, supraveghere si monitorizare, autoritati locale, dezvoltatori imobiliari si contractori, dar si persoane fizice, pasionate de proiecte DIY.

Firmele de instalare a echipamentelor CCTV, TV SAT, WLAN sunt principalii nostri clienti. Oferim companiilor multe solutii integrate - oferte complete de servicii de echipamente si sprijin de la Departamentul Tehnic. Programul nostru de parteneriat in marketing favorizeaza cooperarea pe termen lung si volumul de vanzari. Organizam Cursuri Specializate oferind raspunsuri pentru cele mai eficiente solutii tehnologice.

Produsele pot fi achizitionate de la sediul nostru, sau prin intermediul magazinului online, http://www.dipolnet.ro,  in care clientul logat are acces la preturi de comercializare individuale.

Oferim REDUCERI la cele peste 1400 de produse din stoc firmelor ce se ocupa cu instalarea echipamentelor CCTV, TV SAT, WLAN.

Pentru a avea acces la lista de preturi en-gros, completati acest formular:

https://www.dipolnet.ro/login-partners_register

Pentru mai multe informatii despre compania noastra, accesati aceasta pagina: http://www.dipolnet.ro/despre_dipol_m110.htm