Comunicat Presa Tehnologie Lapp Group a furnizat peste 100 km de cabluri OLFLEX TRAIN pentru trenul de mare viteza Coreean KTX

Lapp Group a furnizat peste 100 km de cabluri OLFLEX TRAIN pentru trenul de mare viteza Coreean KTX

Lapp Group a furnizat peste 100 km de cabluri OLFLEX TRAIN catre producatorul feroviar Coreean Hyundai-Rotem, aflat in topul celor mai mari producatori de echipamente feroviare, pentru constructia trenurilor KoreaTrain eXpress (KTX)  de mare viteza.

Anul trecut Lapp Group s-a pozitionat ca lider in productia de solutii de conectare pentru industria feroviara si a lansat un portofoliu de produse dedicat acesteia - OLFLEX TRAIN. Respectandu-si blazonul de lider mondial, Lapp Group a onorat una dintre cele mai mari comenzi: peste 100 km de cabluri OLFLEX TRAIN catre producatorul feroviar Hyundai-Rotem.

Trenul de mare viteza KTX (KoreaTrain eXpress) este administrat de catre compania de stat feroviara a Coreei de Sud, Korea Railroad Corporation (Korail). Trenul poate atinge viteze de pana la 300 hm/h, si uneste statia Suseo din estul capitalei Seoul cu Mokpo in sud-vest si Busan in sud-est.

Gama OLFLEX TRAIN indeplineste masuri stricte de siguranta, mai ales in ceea ce priveste reglementarile de prevenire a incendiilor, fiind fabricate conform reglemantarilor IRIS (Standardele Internationale ale Industriei Feroviare).

Despre familia de cabluri OLFLEX TRAIN

Familia OLFLEX TRAIN contine 8 tipuri diferite de conductori si cabluri destinate aplicatiilor de tractiune electrica. Datorita performantelor deosebite, aceste produse se pot utiliza si in alte aplicatii care necesita performante tehnice ridicate:

  • OLFLEX  TRAIN 350 300 V este un cablu de comanda, 300 / 500 V, neecranat, multiconductor, destinat circuitelor de comanda si semnalizare aferente tractiunii electrice.
  • OLFLEX  TRAIN 355 C 300 V este varianta ecranata cu nivel de temsiune 300 / 500 V.
  • OLFLEX TRAIN 340 600 V este un cablu de forta si comanda neecranat, cu nivel de tensiune 0,6 /1 kV, cu o varietate mare de numar de conductori si sectiuni. O particularitate este data de prezenta cablurilor cu doi conductori dar cu sectiuni de pana la 50 mmp.
  • OLFLEX TRAIN 345 C 600 V este varianta ecranata, cu aceleasi performante tehnice superioare.
  • OLFLEX TRAIN 331 600 V reprezinta gama de conductori destinati cablarii dulapurilor electrice destinate aplicatiilor feroviare. Gama de sectiuni cu manta neagra este cuprinsa intre 1 si 300 mmp iar pentru manta verde / galben intre 1 si 95 mmp.
  • OLFLEX TRAIN 361 1,8 kV este familia conductorilor cu nivel de tensiune 1,8 / 3 kV. Temperatura extinsa la 120 °C permite utilizarea acestora in zone fierbinti. Sectiunile sunt cuprinse intre 1,5 si 300 mmp astfel incat permit o mare flexibilitate de selectie.
  • OLFLEX TRAIN 371 1,8 kV este gama de conductori cu acelasi nivel de tensiune, 1.8 / 3 kV dar are nivelul superior al temperaturii la 90 °C.
  • OLFLEX TRAIN 381 3,6 kV sunt conductori cu nivel de tensiune 3,6 / 6 kV si sectiuni intre 2,5 si 300 mmp.

Intreaga gama OLFLEX TRAIN poate acoperi integral necesarul de cabluri si conductori pentru aplicatiile de tip tractiune electrica. Alte aplicatii sunt posibile datorita calitatilor superioare pe care le poseda, respectiv excelenta rezistenta la substante chimice, rezistenta la o gama extinsa de temperatura si tensiunea nominala cuprinsa intr-un domeniu foarte larg.

Despre Lapp Group

Lapp Group este unul dintre cei mai importanti furnizori de cabluri, conductori si accesorii pentru cabluri. Compania numara 3300 de angajati la nivel mondial, 17 unitati de productie, 39 de filiale si 100 parteneri distribuitori. Produsele Lapp se preteaza unei game largi de aplicatii in sectorul industrial si energetic, in industria alimentara, industria chimica sau farmaceutica.

Despre Lapp Kabel Romania

Lapp Group isi distribuie gama de produse in Romania prin intermediul Lapp Kabel Romania, care activeaza pe piata din 2013 oferind o gama diversificata de produse: cabluri de forta si comanda OLFLEX, cabluri de fibra optica HITRONIC, cabluri industriale Ethernet ETHERLINE, cabluri de date (cabluri coaxiale si cabluri telefonice) UNITRONIC, conectori industriali EPIC, presetupe SKINTOP, sisteme de tuburi de protectie si sisteme lant portcablu, sisteme de marcare si etichetare FLEXIMARK, unelte si accesorii pentru cabluri.