Comunicat Presa Tehnologie #BlackFridayPentruAfaceri2021: Pe itgstore.ro ai până la 80% discount la echipamentele esențiale pentru digitalizare.

#BlackFridayPentruAfaceri2021: Pe itgstore.ro ai până la 80% discount la echipamentele esențiale pentru digitalizare.

În data de 12 noiembrie 2021, compania românească IT Genetics, furnizorul de tehnologie ce susține companiile din România, Ungaria și Bulgaria să-și optimizeze procesele de lucru prin integrarea tehnologiei și să-și digitalizeze operațiunile cu ajutorul soluțiilor IT profesionale, organizează campania de reduceri speciale Black Friday. Cel mai mare eveniment dedicat segmentului B2B, cu reduceri aplicate de până la 80%, aduce în atenția celor interesați o selecție cuprinzătoare de echipamente, soluții software și consumabile.

 

Ediția Black Friday 2021 implică în continuare producătorul Honeywell, unul din principalii parteneri ai IT Genetics și se adresează atât companiilor mari cât și afacerilor mici și medii care activează în domenii variate, de la producție și distribuție, retail sau e-commerce, transporturi, logistică sau transport de persoane, până la industria farma, sănătate, utilități sau sectorul public. Expertiza acumulată în cei 15 ani de existență ai companiei și portofoliul competent de produse și soluții, fac ca ediția 2021 a campaniei de Black Friday să rămână un moment strategic de aprovizionare cu consumabile uzuale și echipamente esențiale, cât și o șansă de a achiziționa cele mai noi tehnologii și echipamente cu impact semnificativ în reducerea costurilor, digitalizarea și eficientizarea activității unei companii.  

 

Campania de Black Friday, ediția 2021, va avea loc pe https://www.itgstore.ro/, platforma de e-commerce a companiei. Vor fi disponibile oferte din categorii populare precum cititoare de coduri de bare, imprimante de bonuri, imprimante de etichete, imprimante termice, terminale mobile, sisteme POS, puncte de vânzare, aparate de etichetat, consumabile și soluții software. Astfel, oferta specială de Black Friday răspunde unui spectru larg de necesități, acoperind atât nevoi de bază cât și oportunități de a automatiza și implicit eficientiza fluxuri și proceduri de lucru.

 

Pe lângă discount-uri de până la 80%, campania Black Friday păstrează avantaje ca transportul gratuit oferit la toate comenzile cu o valoare de minim 150 RON și vouchere cu valoarea de 250 lei la prețul promoțional de 175 lei. Acestea pot fi folosite ulterior, timp de 4 luni, pentru a cumpăra orice produs disponibil pe site-ul www.itgstore.ro.

 

"Prin campania de reduceri Black Friday care va avea loc în data de 12 noiembrie 2021, oferim șansa de a achiziționa cele mai populare produse și consumabile din portofoliul platformei online www.itgstore.ro, la prețuri promoționale. Dincolo de discounturile aplicate și avantajele oferite de acest eveniment, campania de Black Friday oferă acces la tehnologii și echipamente noi de automatizare și eficientizare a proceselor. Astfel, atât companiile mari cât și cele mici sau medii, pot beneficia de aportul tehnologiei și experienței de 15 ani pe care IT Genetics a dezvoltat-o constant de-a lungul activității sale. Suntem unul din pricipalii furnizori de tehnologie de pe piața româneascăși susținem, inclusiv prin campaniile de reduceri pe care le derulăm, optimizarea și digitalizarea companiilor prin integrarea celor mai noi tehnologii și soluții profesionale.”, a declarat Adriana Arhire, CEO IT Genetics.

 

Despre IT Genetics

 

Fondată în 2017, IT Genetics este un furnizor de tehnologie specializat în soluții IT profesionale, pentru companii din România, Ungaria și Bulgaria. Misiunea companiei este să contribuie la digitalizare, făcând tehnologia accesibilă tuturor companiilor, indiferent de natura și mărimea lor, oferind soluții integrate, care îmbină partea de hardware, cu cea de software.

 

În cei 15 ani de expertiză pe piața locală și cea internațională, compania a implementat proiecte complexe pentru clienți din industriile de retail, HoReCa, transport, logistică, producție, farma și sănătate, educație, banking etc.

 

Soluțiile IT Genetics sunt create pentru a optimiza și automatiza procesele de lucru, iar fiecare soluție dezvoltată de companie este personalizată după specificul și potențialul de absorbție al clientului.

 

În materie de hardware, IT Genetics beneficiază de o serie de parteneriate puternice cu unii dintre cei mai apreciați producători internaționali, precum Zebra, Brother, Honeywell, Datalogic, Universal Robots, Elo, Star Micronics, SATO și alții, având întotdeauna acces la tehnologie performantă pentru clienții săi.