Comunicat Presa Tehnologie Aurachain si Telekom Romania anunta un nou parteneriat, ca urmare a colaborarii de success in cadrul proiectului guvernamental aici.gov.ro

Aurachain si Telekom Romania anunta un nou parteneriat, ca urmare a colaborarii de success in cadrul proiectului guvernamental aici.gov.ro

Aurachain, o platforma low-code pentru crearea de aplicatii digitale de automatizare a proceselor operationale de business cat si aplicatii tip blockchain, a incheiat un parteneriat cu Telekom Romania, una dintre cele mai importante companii de telecomunicații din lume si furnizor al gamei T-Systems de soluții integrate pentru clientii de afaceri.

Prin acest parteneriat Telekom Romania isi adauga in portofoliul de solutii adresate mediului de business, 2 aplicatii digitale ce ruleaza si sunt dezvoltate pe platforma Aurachain: InterVote si WellnessHive.

Solutia InterVote permite companiilor locale sa ia decizii critice si pe deplin auditabile, in conformitate cu reglementarile legale si procedurale, permitand exprimarea votului la distanta in cazul in care factorii de decizie nu se pot reuni fizic. 

Aplicatia a fost dezvoltata pentru convocarea si facilitarea desfasurarii Adunarilor Generale Ordinare si a Adunarilor Generale de Urgenta, intr-un mediu virtual, avand in vedere protocoalele de distantare fizica impuse de masurile de combatere a contaminarii cu virusul Covid-19. Capabilitatile solutiei InterVote se aplica si pentru procedurile aferente Sedintelor Consiliilor de Administratie, precum și pentru orice alte structuri asociative de decizie.

InterVote nu doar digitalizeaza mecanismul de vot, ci genereaza si o inregistrare imuabila a voturilor in platforma blockchain, precum si o minuta auditabila a desfasurarii AGA si a deciziilor rezultate.

Pentru mai multe informații despre InterVote, puteti descarca descrierea completa a solutiei de aici (https://www.aurachain.ch/solutions/intervote/).

Cea de-a doua solutie din portofoliul Telekom Romania, WellnessHive, permite organizatiilor sa monitorizeze starea de spirit a angajatilor, in contextul lucrului la distanta.

Companiile pot sa configureze aplicația digitala pentru a genera o bucla de feedback continuu cu angajatii, monitorizand diverse aspecte aparute in contextul lucrului la distanta, cu potential impact asupra starii fizice si emotionale a membrilor echipei, precum si a productivitatii generale la nivel de echipa. Astfel, sistemul ofera o forma automatizata de „triaj” in timp real, izoland si prioritizand informatiile care necesita atentia nivelului de management.

WellnessHive ofera departamentelor de resurse umane un instrument unic pentru evidentierea cazurilor in care este nevoie de sprijin, atat in cazul angajatilor ce au fost fortati brusc sa se adapteze la munca de acasa, ca urmare a masurilor impuse pentru combaterea pandemiei globale, cat și pentru aceia care se reintorc in mediile de birou.

Pentru mai multe informații despre WellnessHive, puteti descarca descrierea completa a solutiei de aici (https://www.aurachain.ch/solutions/wellnesshive/).

 

Companiile din mediul privat si public trebuie sa accelereze procesul de digitalizare, deoarece in contextul pandemiei Covid-19, digitalizarea a devenit mai importanta decat oricand. Am facut o promisiune aici, la Telekom, sa menținem Romania conectata in aceasta perioada dificila.

Congruent cu acest scop, am investit in tehnologie și experți pentru a sprijini companiile cu solutii IT&C in cel mai eficient mod, adaptat nevoilor lor specifice.

Pentru a ne indeplini promisiunea, colaboram cu parteneri puternici, de incredere si ghidați de aceleași obiective.

Prin urmare, am ales sa colaboram cu Aurachain, astfel încat sa sprijinim atat mediul de afaceri, cat și sectorul public in procesul lor de digitalizare”, declara Andreea CRAMER, Marketing Business Segment RomaniaDirector Telekom Romania.

 

“Intervote, WellnessHive și platforma aici.gov.ro, sunt pentru România ilustrații clare ale platformei noastre low-code, din perspectiva capabilitatilor de creare rapida a aplicațiilor de business.

Toate au fost livrate pe mediul de productie al Telekom in mai puțin de doua saptamani, sprijinind atat cerinte functionale complexe, cat si procesarea unui numar mare de cereri dinspre utilizator.

Fiecare aplicatie este o dovada a capacitatii Aurachain de a reduce semnificativ timpul de dezvoltare a unei solutii digitale, sprijinind in acelasi timp atat aplicatiile adresate companiilor mici, cat si mari, intr-un mod extrem de flexibil și efficient”, spune Adela Clara Wiener, CEO Aurachain AG.

 

Despre Aurachain

Aurachain este o platforma low-code unica ce permite dezvoltarea rapida a solutiilor digitale pentru automatizarea proceselor de business, precum si aplicatii tip smart contract, prin generarea de cod automat pentru retele blockchain.

Misiunea Aurachain este de a transforma mediul enterprise printr-un model de business innovator, ce conecteaza procesele operationale din prezent la viitorul digital.  Aurachain isi propune sa indeplineasca aceasta misiune printr-o platforma ce permite utilizatorilor de tip business, fara cunostiinte de dezvoltare software, sa isi creeze propriile aplicatii, intr-un mod simplu, rapid si cu costuri reduse. In acelasi timp permite companiilor sa beneficieze de avantajele tehnologiei blockchain prin integrarea acesteia cu usurinta in procesele de business de zi cu zi, contribuind astfel la crearea unor ecosisteme de business bazate pe incredere si colaborare.

Platforma Aurachain este detinuta de catre Aurachain AG, o companie elvetiana cu birouri locale in Europa (Elvetia, UK, Romania) si Middle East (Dubai).

Aflați mai multe pe www.aurachain.ch

 

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, ce ofera servicii de comunicatii fixe si mobile inovatoare, unei mari comunitati de clienti.

Solutiile companiei deschid o lume de oportunitati infinite pentru a impartasi frumusetea vietii impreuna cu familiile, prietenii, partenerii, colegii și alti cetateni.

Misiunea Telekom este sa imbogateasca viata oamenilor, oferindu-le servicii integrate fixe si mobile, tehnologii de ultima ora, precum 4G, fibre optice, precum și Internet TV, care le ofera utilizatorilor o noua experienta de divertisment, cu acces la continut exclusiv si de calitate, pe toate ecranele, și caracteristici interactive avansate.

Telekom Romania este partenerul de incredere al companiilor, oferindu-le solutii complete de comunicatii si IT&C. Reteaua Telekom reuneste oameni, sisteme si continut, conectaandu-le pentru un viitor mai bun, mai sigur si mai simplu.

Telekom este un brand al Deutsche Telekom, una dintre cele mai importante companii de telecomunicatii integrate din lume.