Comunicat Presa Sport Reduceri la piese si biciclete pe BikeXCS.ro!

Reduceri la piese si biciclete pe BikeXCS.ro!

Luna Septembrie aduce la BikeXCS un prim val de reduceri consistente pentru toti amatorii pedalatului. Acum este timpul potrivit pentru a achizitiona biciclete si piese la un raport excelent calitate/pret.

Bicicletele noastre isi doresc pe deplin sa isi gaseasca noi proprietari si piesele reduse abia asteapta sa iti upgradeze bicicleta.

Haideti sa incepem toamna mergand pe biciclete mai ieftine cu pana la 30% si sa imbunatatim ceea ce avem deja cu piese cu 30% mai ieftine!

Intra pe https://www.bikexcs.ro/ pentru a vedea reducerile in curs sau viziteaza-ne magazinele fizice din Bucuresti.

Despre BIKE XCS

  • Povestea Bike XCS a inceput acum 13 ani. In tot acest timp, am comercializat cu succes biciclete, piese si echipamente pentru ciclism de calitate superioara.
  • BIKE XCS detine 2 magazine fizice in Bucuresti: pe Bd. Lacul Tei 126-128 si pe Str. Baba Novac 11a si fiecare, cu cate un service de biciclete, precum si un magazin online, https://www.bikexcs.ro.
  • Pentru comenzile online de biciclete, prin intermediul magazinului online, transportul este gratuit si beneficiezi de livrare rapida in 24h.
  • Ai posibilitatea de a plati ramburs, online cu cardul sau in rate.
  • Plata cu cardul si introducerea datelor personale pe site-ul BikeXCS.ro sunt securizate si criptate. Certificatul SSL instalat pe serverul nostru asigura protectia datelor personale si a celor bancare.  
  • Beneficiezi de garantie de la producator pentru toate produsele comercializate in magazinele fizice sau in magazinul online.
  • Iti oferim optiunea de a-ti asigura bicicleta impotriva furtului sau a talhariei, in colaborare cu Grawe Romania.
  • Beneficiezi de consultanta la telefon pentru alegerea produsului potrivit si consultanta in magazinele fizice.

Ne gasesti aici:

Magazin Online: https://www.bikexcs.ro/ 

Facebook : https://www.facebook.com/BikeXCS/

Magazine fizice:

-          Bd. Lacul Tei 126-128, sector 2, Bucuresti

-          Str. Baba Novac 11a, sector 3, Bucuresti