Comunicat Presa Sport COMUNICAT DE PRESA SAPTAMANA EUROPEANA A SPORTULUI 23 – 30.09.2020, Bucuresti

COMUNICAT DE PRESA SAPTAMANA EUROPEANA A SPORTULUI 23 – 30.09.2020, Bucuresti

Federația Română Sportul pentru Toți (FRSpT) a organizat în perioada 23-30 septembrie 2020, o serie de evenimente care au marcat ediţia a-VI-a a Saptamanii Europene a Sportului, proiect cofinanţat de programul Erasmus + al Uniunii Europene şi Ministerul Tineretului şi Sportului.

           

      In Bucuresti și în cele peste 20 de județe ale țării , Săptămâna Europeană a Sportului a fost o reuşită, atingându-şi obiectivele.

 

       „Suntem bucurosi ca am reusit si la aceasta editie sa organizam atatea evenimente frumoase, in conditii de siguranta, avand in vedere aceasta perioada dificila pentru toti, destinate pentru toate categoriile de varsta, in fiecare sector din Bucuresti si imprejurimi.

       Le multumesc pe aceasta cale, tuturor celor care s-au implicat, de la participanti, voluntari, parteneri precum si sustinatorii acestui proiect!

  

              # BeActive!!!“ a spus Natalia Iavin, presedintele Asociatiei Municipale Sportul Pentru Toti Bucuresti

 

 

       Săptămâna Europeană a Sportului vizează promovarea participării la activități sportive și fizice dar și sensibilizarea cu privire la numeroasele beneficii ale mișcării. Săptămâna este pentru toți, indiferent de vârstă, mediu de proveniență sau condiție fizică. Sloganul #BeActive își dorește să reunească cu ajutorul exercițiului fizic indivizii, autoritățile publice, mișcarea sportivă, organizațiile societății civile dar și sectorul privat.
       Temele de interes în anul 2020 au fost : mediul educațional, locul de muncă, activitățile în aer liber, cluburile sportive și centrele de fitness.
      

        Asociatia Municipala Sportul Pentru Toti Bucuresti ii asteapta pe iubitorii de miscare si la anul, in aceeasi perioada, 23-30 septembrie 2021 , cu mai multe evenimente sportive si surprize, programul complet fiind postat pe site-ul asociatiei: www.amsptb.ro

 

 

 

Natalia Iavin –Presedinte Asociatia Municipala Sportul Pentru Toti Bucuresti

0722839688

amsptbucuresti@gmail.com

www.amsptb.ro