Comunicat Presa Social Cabinet Psihologie-Psihoterapie

Cabinet Psihologie-Psihoterapie

Portalul Cabinet-Psihologie.com, aduce la cunostinta publica informatii importante despre aparitia celui mai mare portal de promovare a cabinetelor de psihologie-psihoterapie din Romania.

 

Cabinet-Psihologie.com este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea cabinetelor de psihologie si psihologilor din Romania, precum si de a facilita conexiunea intre acestia si cei care cauta ajutorul lor, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul on-line. In acest mod portalul nostru ajuta atat medicul psiholog partener cat si potentialii pacienti. Oferim hosting unui singur cabinet de psihologie pe oras, deoarece dorim sa promovam cel mai bun psiholog din zona respectiva. Credem in profesionalism si dorim sa oferim utilizatorilor nostri cea mai sigura optiune.

 

Pentru cei care cauta o solutie sau o explicatie pentru diverse probleme de natura psihologica pe internet, portalul Cabinet-Psihologie.com este un real ajutor. Pe langa cabinetele de psihologie, pe portalul nostru se gaseste un suport online care inmagazineaza informatii utile si blog cu articole de specialitate in care incercam sa explicam diverse afectiuni si simptome de natura psihologica precum si mici solutii neinvazive pentru a ameliora anumite simptome. Foarte important este faptul ca utilizatorii se pot inregistra pe Cabinet-Psihologie.com, pot propune articole sau isi pot administra pagina propriului cabinet.

 

Venim in intampinarea psihologilor prin crearea unei pagini personalizate, oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii, terapie si preturi practicate, imagini sugestive, si pentru a facilita contactul, pozitionarea pe harta interactiva, in care utilizatorii pot gasi exact locatia cabinetului. Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu informatiile cabinetelor psihologice, acestea avand posibilitatea atat sa isi adminstreze singure pagina cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada contractului fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

 

In plus, ne ocupam si de promovarea cabinetelor pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare.

 

Dispunem de o intreaga echipa de IT care se ocupa zilnic de portalul Cabinet-Psihologie.com, iar odata cu portalul Cabinet-Psihologie.com creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

 

Cabinetele psihologice care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic.

 

Astfel Odin Media isi propune ca prin portalul Cabinet-Psihologie.com sa aduca un plus de valoare cabinetelor de psihologie din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.