Comunicat Presa Activitati veterinare Portal de promovare Saloane si Frizerii Canine

Portal de promovare Saloane si Frizerii Canine

             Echipa companiei Tekability doreste sa va puna la curent cu aparitia noului nostru portal de promovare, https://www.salonfrizeriecanina.com/.  Acesta se ocupa in mod exclusiv de promovarea in mediul online a numeroaselor saloane si frizerii canine din toata tara, oferind prezenta exclusiva a partenerilor –  in orasul in care acestia activeaza.

           Portalul https://www.salonfrizeriecanina.com/ reprezinta unul dintre cele mai mari instrumente de acest fel, fiind deschis la nivel national si ocupandu-se in permanenta atat de saloanele canine, cat si de frizeriile canine care au nevoie de suport publicitar pe internet. Portalul ofera numeroase avantaje, printre care vizibilitatea si ascensiunea serviciului dumneavoastra intr-o pozitie cat mai buna in online. Alte beneficii sunt reprezentate de mijlocirea conexiunii dintre cei ce ofera toaletaj canin si proprietarii de animale, dar si de pastrarea constanta si de dezvoltarea relatiei de comunicare dinte acestia. Unul dintre scopurile principale ale portalului https://www.salonfrizeriecanina.com/ il reprezinta dorinta noastra continua de a facilita conexiunea dintre salonul canin sau frizeria canina cu care colaboram si potentialii clienti ai acesteia.

         Avand ca deviza profesionalismul si atasamentul fata de animale, portalul nostru a luat nastere avand ca obiectiv acordarea unui ajutor real atat a celor ce ofera servicii de toaletaj, acesta jucand un rol deosebit de important in pastrarea sanatatii animalelor, cat si a detinatorilor de prieteni necuvantatori care cauta intotdeauna frizerii canine care sa ofere o gama larga de servicii ce pot servi indiferent de caracteristicile individuale ale fiecarui animal in parte. Printre acestea se numara servicii complete de coafura si toletaj pentru toate rasele de caini si pisici, spalat, tuns, coafat, curatat urechi, taiat unghii, vidare glande perianale, toaletaj canin si felin, vopsit blana, improspatare respiratie, parfumat, retusuri pentru cap si linia abdomenului, retusuri codita si labute, tratament blanita, uscat cu sofiatorul, periat, pieptanat, masaj, scoaterea parului mort, dar si multe altele.

          Pentru a mentine interesul in randul clientilor, portalul nostru este in permanenta populat cu afaceri noi, anunturi, articole de specialitate si informatii utile care nu fac altceva decat sa atraga si sa convinga iubitorii de animale ca https://www.salonfrizeriecanina.com/ este un site de calitate. Odata luata decizia de a colabora cu noi, echipa noastra se angajeaza intr-un parteneriat prosper si, mai mult de atat, vine in intampinarea dumneavoastra cu crearea unei pagini personalizate in care sunt trecute datele de contact, descrierea sugestiva, detaliile serviciilor oferite, preturile practicate, dar si fotografii care sa ateste profesionalismul si dedicarea meseriei. Tuturor acestora li se pot adauga multe alte detalii care sa starneasca interesul si increderea in randul proprietarilor de animale. Pentru a facilita contactul dintre frizeria sau salonul dumneavoastra canin si potenatialii clienti, va pozitionam afacerea pe harta interactiva – unde utilizatorii pot gasi exact locatia acesteia. Administrarea paginii se poate face atat de saloanele canine partenere, cat si de catre echipa noastra – care pentru acest servciu nu percepe nicun cost. Pastrand nota, oferim asistenta tehnica si ne aflam la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

        Este de retinut faptul ca implementam permanent noi politici de promovare si folosim instrumente moderne in acest sens, oferim un link personalizat pentru frizeria dumneavoastra canina si garantam indexarea in Google. In plus, pe langa pagina personalizata, va punem la dispozitie si promovarea pe retelele de socializare si pe blogurile de specialitate, lucru care ajuta cresterea vizibilitatii si a notorietatii dumneavoastra in mediul online. Recunoastea venita din partea fiecarui partener are ca sursa buna colaborare, oferta avantajoasa pe care o propunem, dar si multe alte bonusuri, cum ar fi cartile de vizita in format electronic –  pe care le primiti inca de la inceput (personalizate in functie de dorintele dumneavoastra si fara costuri suplimentare).

         Nu in ultimul rand, compania Tekability isi propune ca portalul https://www.salonfrizeriecanina.com/ sa aduca un plus de valoare tuturor saloanelor si frizeriilor canine din Romania, lucrand in permanenta la promovarea acestora pe internet. Daca va doriti servicii de calitate si promisiunea unei vizibilitati bune in mediul online, nu ezitati sa ne contactati aici in vederea unei colaborari bazate pe respect si ajutor reciproc.