Comunicat Presa Sanatate Veterinarul

Veterinarul

Portalul Veterinarul.com, aduce la cunostinta publica informatii importante despre actualizarea cu inca 3 noi categorii, Farmacie veterinara, Frizerie-coafura animal si Magazin animale, a portalului oferind un plus de valoare acestora. Actulaizarea portalului s-a facut la cererea medicilor veterinari, acestia considerand ca cele 3 noi categorii nu sunt promovate suficient in tara noasta.

 

 Veterinarul.com este un portal la nivel national care isi propune ca prin cele 3 noi categorii sa vina in ajutorul farmaciilor veterinare, saloanelor de frizerie-coafura animale si magazinlor de animale din Romania oferind o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online. Portalul are ca scop facilitarea conexiunii dintre medicii veterinari care ofera servicii veterinare si proprietarii farmaciilor veterinare, saloanelor de frizerie-coafura animale si magazinelor de animale din Romania. Facilitam contactul cu cate o farmacie veterinara, salon de frizerie-coafura animale si magazin de animale din majoritatea oraselor unde isi desfasoara activitatea dedicati meseriei lor si cu experienta. Credem in profesionalism si grija pentru animale.

 

Pentru iubitorii de animale Veterinarul.com reprezinta un real ajutor. In afara de cabinete veterinare, farmacii veterinare, saloane de frizerie-coafura animale si magazin de animale, portalul nostru gazduieste un suport online ce concentreaza informatii utile, articole de specialitate si videoclipuri sugestive  menite sa vina in ajutorul proprietarilor de animale. Foarte important este faptul ca utilizatorii se pot inregistra pe portalul Veterinarul.com, pot adauga  anunturi sau pot administra contul propriei afaceri.

 

Venim in intampinarea farmaciilor veterinare, saloanelor de frizerie-coafura animale si magazinelor de animale prin crearea unei pagini personalizate, oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta serviciile, produsele, preturile practicate, pozitionare pe harta, logo, datele de contact si poze sugestive.

 

In plus, dispunem de un mod flexibil de operare cu datele firmelor, acestea avand posibilitatea atat sa isi administreze singure pagina sau sa lase administrarea acesteia in seama echipei noastre de IT pe toata perioada de colaborare, fara alte costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

Pe langa administrarea propriu-zisa a paginii, ne ocupam si de promovarea farmaciilor veterinare, saloanelor de frizerie-coafura animale si magazinelor de animale pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare.

 

Dispunem de o intreaga echipa de IT care se ocupa zilnic de portalul Veterinarul.com, iar odata cu portalul nostru creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

Farmaciile veterinare, saloanele de frizerie animale si magazinele de animale care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic.

 

Astfel, ne propunem ca prin portalul Veterinarul.com sa aducem un plus de valoare cabinetelor veterinare, farmaciilor veterinare, saloanelor de frizerie-coafura animale si magazinelor de animale din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.