Comunicat Presa Sanatate Un cadou pentru tine, un ajutor pentru bătrânii singuri! Donează și tu! Ajutorul tău contează!

Un cadou pentru tine, un ajutor pentru bătrânii singuri! Donează și tu! Ajutorul tău contează!

Luna decembrie la Medic Line: cadouri, sărbătoare, magie, Moș Crăciun, spiridușii moșului, etc.

Se spune că de sărbători este bine să faci cadouri, să te gândești mai mult la cei dragi, să-i ajuți pe cei din jur cu tot ceea ce poți.

La Medic Line oferim zâmbete și sănătate tot timpul anului, iar în luna decembrie dorim să aducem magia sărbătorilor în sufletele oamenilor neajutorați. Vrem să ne știm bătrânii bine. Să-i facem și pe ei fericiți, să-i facem să se simtă speciali, să știe că în această perioadă nu sunt singuri și că cineva se gândește la ei.

Haideți să fim Moș Crăciun pentru o zi!

Medic Line a lansat împreună cu Asociația “Niciodată Singur” campania “Un cadou pentru tine, un ajutor pentru bătrânii singuri” prin care poți achiziționa un cadou creat special pentru tine de o întreagă echipă implicată în acest proiect măreț.

Noi, echipa Medic Line, sau așa cum ne place să ne spunem: “spiridușii Moșului”, am confecționat manual decorațiuni de Crăciun. Medicii, asistentele, întreg personalul ne-am mobilizat și am strâns materiale necesare confecționării acestor cadouri. Am pus suflet, am lucrat cu drag, cu inima împăcată că putem ajuta și că-i putem face pe bătrâni fericiți.

 Maia, un copil de doar 13 ani, pasionat de artă și de frumos a dorit să se implice și ea în acest proiect și a donat o parte din tablourile pictate pentru ca bătrânii neajutorați să aibă sărbători frumoase.

Însăși persoanele vârstnice care au nevoie de ajutorul nostru au confecționat și ele fulare groase pentru sezonul rece.

Toate aceste cadouri sunt expuse în Clinicile Medic Line și pot fi achiziționate de noi, toți cei care dorim să contribuim la fericirea acestor oameni singuri sau putem face donații fie în urnele special amenajate în clinicile noastre, fie direct în contul Asociației Niciodată Singur – prietenii vârstnicilor: RO92BACX0000001194963001, Unicredit Bank Unirii.

Ne vom asigura ca sumele strânse să aducă magia sărbătorilor în casele persoanelor vârstnice.

Împreună putem ajuta. Împreună putem să dăruim bătrâneți frumoase. Împreună putem face lucruri mărețe.

Vă mulțumim că sunteți parte a acestui proiect de suflet.

“Crăciunul înseamnă dragoste. De fiecare dată când iubim, de fiecare dată când dăruim, este Crăciun.”

Medic Line – Calea către sănătate.