Comunicat Presa Sanatate Seminar GRATUIT de nutritie creativa cu Daniel Racoveanu

Seminar GRATUIT de nutritie creativa cu Daniel Racoveanu

Daniel Racoveanu, Maestru al Sportului recunoscut în 2017 de către Federaţia Română de Culturism şi Fitness, tehnician nutriţionist şi instructor de fitness, lansează împreună cu Sorin Dumitru, Fondator şi Director General www.antreprenorinromania.ro, conceptul de nutriţie creativă sub brand-ul www.Creative-Nutrition.ro

Conceptul de nutriţie creativă s-a născut pe parcursul unei cariere fulminante a lui Daniel în sport (fiind singurul campion naţional la trei discipline: culturism, darts şi aruncatul greutăţii), imbinând toată experienţa sa profesională, atât din punct de vedere al aspectelor ce ţin strict legat de nutriţie, cât şi din punct de vedere al disciplinei caracteristică unui sportiv.

Nutriţia creativă se poate aplica fie că eşti femeie sau bărbat, ai o viaţă activă sau eşti sedentar. Cu toţii facem greşeli de-a lungul timpului pe care le resimţim mai târziu la nivelul organismului, vehiculul care ne poartă prin această viaţă.

Daca doresti sa cunosti detalii despre nutritia creativa, te invitam la seminarul pe care îl organizăm la Hotel Marriott Bucureşti, în data de 4 Noiembrie 2017, între orele 14:00 – 16:00. 

Te invităm sa ne cunosti si sa-ti rezervi un loc la seminar pe www.creative-nutrition.ro