Comunicat Presa Sanatate Sa invatam sa mancam sanatos

Sa invatam sa mancam sanatos

Asociatia Internationala Masterclass organizeaza   curs de tehnician nutritionist autorizat de Ministerul Muncii si Invatamantului, cursul are 6 module(weekend-uri sambata si duminica intre orele 9-18 )

In urma absolvirii se elibereaza “Diploma de Calificare Profesionala” emisa de Ministerul Muncii care are si recunoastere internationala. Standard Ocupational elaborat de Ministerul Invatamantului.

Cursul se adreseaza medicilor, asistentilor, personalului din domeniul medical, tuturor specialistilor (Instructori, Manageri, Antrenori, Personal Traineri, etc.) din domeniul Fitness –  Wellness, cat si persoanelor pasionate de nutritie care doresc sa-si deschida propriul cabinet ca si fitoterapeuti sau nutritionisti sau sa lucreze ca si dieteticieni la spitale, hoteluri, restaurante, gradinite sau sali de fitness si tuturor celor care vor sa invete despre alimentatia sanatoase, avand in vedere ca aceasta este baza unei stari bune de sanatate. O conditie esentială a sanatatii este sa stii ce actiune are fiecare aliment in parte si sa pastrezi un echilibru, astfel incat organismul sa poată functiona corect.

 

In urma cursului se dobandesc mai multe competente printre care cele mai importante sunt :principiile alimentare şi valoarea nutritiva, metode de gastrotehnie, alimentatia copiilor si adolescentilor, alimentatia sportivilor, alimentatia femeii gravide, alimentatia batranilor, alimentatia in diferite boli, intocmirea meniurilor.