Comunicat Presa Sanatate Recuperare Kinetoterapie/Fizioterapie

Recuperare Kinetoterapie/Fizioterapie

Portalul RecuperareKinetoterapie.ro, aduce la cunostinta publica informatii importante despre aparitia celui mai mare portal de promovare a cabinetelor de recuperare medicala si kinetoterapie/fizioterapie din Romania.

 

RecuperareKinetoterapie.ro este un portal la nivel national realizat in scopul de a promova cabinetele de recuperare medicala, kinetoterapie si fizioterapie din Romania si de a facilita conexiunea intre medicii kinetoterapeuti si persoanele care doresc sa apeleze la serviciile acestora, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul on-line. In acest fel, portalul nostru ajuta atat cabinetul recuperare si kinetoterapie partener cat si potentialii clienti. Oferim hosting unui singur cabinet pe oras, deoarece dorim sa promovam cele mai bune cabinete de kinetoterapie care ofera servicii in zona respectiva. Credem in profesionalism si in grija pentru sanatate.

 

Pentru persoanele care cauta explicatii, sfaturi si informati suplimentare, portalul RecuperareKinetoterapie.ro este un real ajutor. Pe langa cabinetele de recuperare si kinetoterapie, pe portalul nostru se gaseste un suport online care inmagazineaza informatii utile si bloguri cu articole de specialitate in care incercam sa oferim explicatii cu privire la kinetoterapie, recuperare medicala si beneficile acestora. Foarte important este faptul ca utilizatorii se pot inregistra pe RecuperareKinetoterapie.ro, pot propune articole sau isi pot administra pagina propriului cont.

 

Venim in intampinarea cabinetelor de recuperare si kinetoterapie prin crearea unei pagini personalizate oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii si preturi practicate, imagini sugestive, iar pentru a facilita contactul va oferim si pozitionarea pe harta interactiva in care utilizatorii pot gasi exact locatia cabinetului de radiologie dentara.

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu informatiile cabinetelor de kinetoterapie, acestea avand posibilitatea atat sa isi adminstreze singure pagina cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada contractului fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

 

In plus, ne ocupam si de promovarea cabinetelor  pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare.

Dispunem de o intreaga echipa de IT care se ocupa zilnic de portalul RecuperareKinetoterapie.ro, iar odata cu portalul nostru creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

 

Cabinetele de recuperare si kinetoterapie care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic.

Astfel, ne propunem ca prin portalul RecuperareKinetoterapie.ro sa aducem un plus de valoare cabinetelor de recuperare/kinetoterapie din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.