Comunicat Presa Sanatate Radiologie Dentara

Radiologie Dentara

Portalul Radiologie-Dentara.com, aduce la cunostinta publica informatii importante despre aparitia celui mai mare portal de promovare a cabinetelor de radiologie dentara din Romania.

 

Radiologie-Dentara.com este un portal la nivel national realizat in scopul de a promova cabinetele de radiologie dentara din Romania, de a facilita conexiunea intre medicii de radiologie dentara si persoanele care doresc sa apeleze la serviciile acestora, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul on-line. In acest fel, portalul nostru ajuta atat cabinetul de radiologie dentara partener cat si potentialii clienti. Oferim hosting unui singur cabinet pe oras, deoarece dorim sa promovam cele mai bune cabinete de radiologie dentara care ofera servicii in zona respectiva. Credem in profesionalism si in grija pentru sanatate.

 

Pentru persoanele care cauta explicatii, sfaturi si informati suplimentare, portalul www.Radiologie-Dentara.com este un real ajutor. Pe langa cabinetele de radiologie dentara, pe portalul nostru se gaseste un suport online care inmagazineaza informatii utile si bloguri cu articole de specialitate in care incercam sa oferim explicatii cu privire la diferite afectiuni dentare si aplicarea corecta a igienei orale. Foarte important este faptul ca utilizatorii se pot inregistra pe Radiologie-Dentara.com, pot propune articole sau isi pot administra pagina propriului cont.

 

Venim in intampinarea cabinetelor de radiologie dentara prin crearea unei pagini personalizate oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii si preturi practicate, imagini sugestive, iar pentru a facilita contactul va oferim si pozitionarea pe harta interactiva in care utilizatorii pot gasi exact locatia cabinetului de radiologie dentara.

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu informatiile cabinetelor de radiologie dentara, acestea avand posibilitatea atat sa isi adminstreze singure pagina cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada contractului fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

 

In plus, ne ocupam si de promovarea cabinetelor  pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare.

Dispunem de o intreaga echipa de IT care se ocupa zilnic de portalul Radiologie-Dentara.com, iar odata cu portalul nostru creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

 

Cabinetele de radiologie dentara care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic.

Astfel, ne propunem ca prin portalul Radiologie-Dentara.com sa aducem un plus de valoare cabinetelor de radiologie dentara din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.