Comunicat Presa Sanatate Ochelari pentru PC care blocheaza lumina albastra si protejeaza ochii

Ochelari pentru PC care blocheaza lumina albastra si protejeaza ochii

Sanatatea ochilor trebuie sa fie mereu prioritara pentru orice persoana, mai ales pentru persoanele care lucreaza zilnic in fata calculatorului si care sunt expuse indelungat luminii albastre emisa de ecranul calculatorului. Pentru toate aceste persoane exista acum ochelari pentru PC care te protejeaza de lumina albastra prin intermediul unor straturi antireflex speciale.

Principalele beneficii ale ochelarilor pentru PC

Primul si cel mai important beneficiu al ochelarilor de protectie pentru PC este cea de neutralizare a luminii albastre emise de orice tip de ecran digital. Acesta neutralizare nu este un totala, ci una partial, de aproximativ 60-65% (procentaj valabil doar in cazul ochelarilor premium de protectie PC), care este suficienta pentru mentinerea sanatatii ochilor.

Un alt beneficiu important al acestor ochelari PC este dat de culoare galbena a lentilei, o culoare care ofera un contrast puternic, ce sporeste gradul de concentrare, mai ales in momentul in care lucrezi la calculator.

O alta caracteristica importanta a ochelarilor PC este data de rama, cele mai multe modele de ochelari de protectie pentru PC sunt foarte usoare. Rama este special conceputa astfel incat ochelarii sa fie purtati cu usurinta si de persoanele care nu utilizeaza in mod regulat ochelarii. O pereche de ochelari pentru PC premium are o greutate destul de mica, de aproximativ 22-35 grame.

Cat costa si de unde pot cumpara o pereche de ochelari pentru PC ?

Ochelarii de PC sau ochelari de protectie pentru calculator sa gasesc cu precadere in mediul online, acolo unde existe cateva magazine specializate, care comercializeaza astfel de produse. Magazinele clasice au si ele modele dedicate pentru acest segment, insa calitatea produselor lasa de dorit (factor de protectie mic, rame care depasesc 50-60 grame).

In ceea ce priveste pretul, o pereche de ochelari pentru PC care respecta beneficiile prezentate anterior are un pret ce porneste de la aproximativ 300 RON si poate ajunge la un maxim de 450 de RON.