Comunicat Presa Sanatate Medicina Neconventionala

Medicina Neconventionala

Portalul Medicina-Neconventionala.ro, aduce la cunostinta publica informatii importante despre aparitia celui mai mare portal de promovare a cabinetelor de medicina neconventionala din Romania.

Medicina-Neconventionala.ro este un site la nivel national al carui scop este de a facilita legatura intre cabinetele de medicina neconventionala din tara si potentialii clienti ce doresc sa afle mai multe informatii despre acestea. Ne dorim sa gazduim pe acest portal cele mai serioase cabinete din tara carora sa le oferim o buna vizibilitate si pozitionare in mediul online. In acest mod portalul nostru ajuta atat cabinetul partener cat si potentialii clienti ai acesteia. Oferim hosting unui singur cabinet pe oras deoarece dorim sa promovam cel mai bun cabinet de medicina neconventionala din zona respectiva. Credem in profesionalism si dorim sa oferim utilizatorilor nostri cea mai sigura optiune.

Pentru cei care au nevoie de informatii referitoare la cadinetele de medicina neconventionala sau doresc sa se informeze doar cu privire la diverse aspecte apartinand medicinei neconventionale, Medicina-Neconventionala.ro reprezinta un real ajutor. In afara de cabinetele de medicina neconventionala pe portalul nostru se gaseste si un suport online care concentreaza informatii utile si articole de specialitate destinate sa ajute la o mai buna informare si la lamurirea unor aspecte posibil necunoscute. Foarte importat este faptul ca utilizatorii se pot inregistra, pot propune articole sau isi pot administra pagina propriului cabinet de medicina neconventionala.

Venim in intampinarea cabinetelor prin crearea unei pagini personalizate, oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta serviciile, preturile practicate, pozitionare pe harta, logo, datele de contact si poze sugestive.

In plus, dispunem de un mod flexibil de operare cu datele cabinetelor, acestea avand posibilitatea atat sa isi administreze singure pagina sau sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada de colaborare fara alte costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

Pe langa administrarea propriu-zisa a paginii, ne ocupam si de promovarea cabinetelor de medicina neconventionala pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare. 

Dispunem o intreaga echipa de IT care se ocupa zilnic de portalul Medicina-Neconventionala.ro, iar odata cu portalul nostru creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

Cabinetele de medicina neconventionala care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic.

Astfel ne propunem ca prin portalul Medicina-Neconventionala.ro sa aducem un plus de valoare cabinetelor de medicina neconventionala din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.