Comunicat Presa Sanatate Medic Bun

Medic Bun

Portalul Medic-Bun.com, aduce la cunostinta publica informatii importante despre aparitia celui mai mare portal de promovare a celor mai buni medici din Romania.

Medic-Bun.com este un portal national care isi propune sa vina in ajutorul celor mai buni medici din Romania, oferindu-le o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online. Portalul are ca obiectiv medierea conexiunii dintre medici de specialitate si potentialii pacienti. Facilitam contactul cu cate un medic de specialitate pe majoritatea oraselor in care acestia profeseaza dedicati profesiei lor si cu experienta. Credem in profesionalism si dedicare fata de bolnavi.

Pentru cei care au nevoie de ajutorul unui medic bun sau doresc sa se informeze doar cu privire la diverse aspecte legate de sanatate, Medic-Bun.com reprezinta un real ajutor. In afara de medici, pe portalul nostru se gaseste si un suport online care concentreaza informatii utile si articole de specialitate destinate sa ajute la o mai buna informare, precum si la lamurirea unor aspecte posibil necunoscute. Foarte importat este faptul ca utilizatorii se pot inregistra, pot propune articole sau isi pot administra pagina proprie.

Venim in intampinarea medicilor prin crearea unei pagini personalizate, oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta serviciile, preturile practicate, pozitionare pe harta, logo, datele de contact si poze sugestive.

In plus, dispunem de un mod flexibil de operare cu datele medicilor, acestea avand posibilitatea atat sa isi administreze singure pagina sau sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada de colaborare fara alte costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

Pe langa administrarea propriu-zisa a paginii, ne ocupam si de promovarea medicilor pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare. 

Dispunem de o intreaga echipa de IT care se ocupa zilnic de portalul Medic-Bun.com, iar odata cu portalul creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

Medicii care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic.

Astfel ne propunem ca prin portalul Medic-Bun.com sa aducem un plus de valoare medicilor din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.