Comunicat Presa Sanatate Magazinul online vaiosoptical.com lansează campania de Back to School

Magazinul online vaiosoptical.com lansează campania de Back to School

Magazinul online vaiosoptical.com lansează campania de Back to School 

Ce oferă campania Back to School pe vaiosoptical.com

Vizitatorii site-ului beneficiază de reduceri de până la 25% la colecțiile de ochelari de calculator pentru copii și adolescenți.  “Cumpără 1 pereche de ochelari de protecție la calculator, folosește codul BACKTOSCHOOL la check-out si beneficiezi de o reducere de 12%”, pentru doua perechi achiziționate vei primi o reducere de 25%, folosind codul BACK2SCHOOL. Cu fiecare achiziție cumpărătorii primesc gratuit o sacoșă textilă personalizată. Campania se desfășoară în perioada 18-25 august 2021, inclusiv.


Vaios Optical oferă consumatorilor ochelari cu filtru de protecție împotriva luminii albastre emise de dispozitivele digitale (calculator, telefon, tabletă sau TV LCD). Toate produsele includ protecție UV împotriva reflecției luminii ultraviolete. 

Produsele comercializate de vaiosoptical.com sunt conforme CE "Conformité Européenne", iar lentilele respectă standardul BS EN ISO. Toate produsele sunt livrate împreună cu tocul de ochelari și laveta de microfibra pentru ștergerea lentilelor.  Toate colecțiile pentru copii și adolescenți inclus în kit și carlige de silicon pentru urechi. Toate elementele conțin însemnele producătorului, de la cutie până la ramele personalizate.  

 

Clienții au posibilitatea să plătească produsele achiziționate online, pe site, prin diverse metode: Visa, Mastercard, Apple Pay, Amex sau Ideal, într-un mod securizat. Orice produs poate fi returnat în termen de 30 zile.

 

De ce ochelari de protecție împotriva luminii albastre? 

Suntem într-o continuă schimbare atât a noastră, cât și a ecosistemului în care trăim. Din acest motiv, este important ca stilul de viață și rutina zilnică să se adapteze nevoilor noastre pentru ca organismul să poată ține pasul cu aceste schimbări. În prezent, atât copiii cât și adulții petrec, în medie, mai mult de jumătate de zi în fața ecranelor. Acest stil de viață poate avea efecte negative pe termen mediu și lung.

 

Despre Vaios Optical

vaiosoptical.com este un magazin online ce oferă diverse modele de ochelari de calculator ce blochează lumina albastră. Colecțiile de rame sunt inspirate din culorile condimentelor pe care cei doi fondatori le-au testat de-a lungul timpului, în călătoriile lor, în țări precum Irlanda, Maroc si Mexic.