Comunicat Presa Sanatate Farmacie Romania

Farmacie Romania

Portalul FarmacieRomania.ro, aduce la cunostinta publica informatii importante despre aparitia celui mai mare portal de promovare a farmaciilor din Romania.

 

FarmacieRomania.ro este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea farmaciilor din Romania, de a mijloci conexiunea intre acestea si cei care doresc sa solicite ajutorul lor, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul on-line. In acest mod, portalul nostru ajuta atat farmaciile partenere cat si potentialii clienti. Oferim hosting unei singure farmacii pe oras deoarece dorim sa promovam cele mai bune firme care ofera servicii in zona respectiva. Credem in profesionalism si in grija pentru oameni si dorim sa oferim utilizatorilor nostri cea mai buna optiune.

 

Pentru cei care cauta explicatii suplimentare si informatii despre sanatate si farmacii, pe internet, portalul FarmacieRomania.ro este un real ajutor. Pe langa farmacii, pe portalul nostru se gaseste un suport online care inmagazineaza informatii utile si blog cu articole de specialitate in care incercam sa explicam in ce consta farmaciile si importanta acestora. Foarte important este faptul ca utilizatorii se pot inregistra pe FarmacieRomania.ro, pot propune articole sau isi pot administra pagina propriei farmacii.

 

Venim in intampinarea farmaciilor prin crearea unei pagini personalizate oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii si preturi practicate, imagini sugestive, iar pentru a facilita contactul am creat pozitionarea pe harta interactiva in care utilizatorii pot gasi exact locatia farmaciei.

 

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu informatiile farmaciilor, acestea avand posibilitatea atat sa isi adminstreze singure pagina cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada contractului fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

 

In plus, ne ocupam si de promovarea firmelor  pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare.

Dispunem de o intreaga echipa de IT care se ocupa zilnic de portalul FarmacieRomania.ro, iar odata cu portalul FarmacieRomania.ro creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

Farmaciile care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic.

 

Astfel, ne propunem ca prin portalul FarmacieRomania.ro sa aducem un plus de valoare farmaciilor din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.