Comunicat Presa Sanatate De ce este important sa iti calculezi DPN-ul ?

De ce este important sa iti calculezi DPN-ul ?

Sarcina este un moment special pentru fiecare dintre noi, femeile. Avem 9 luni la dispozitie sa ne obisnuim cu ideea unui sufletel ce va veni pe lume. Ce facem atunci cand vrem sa aflam data probabila a nasterii (DPN) ? Apelam la un calculator de sarcina, desigur, online!
 
Data Probabila a Nasterii, pe scurt DPN, este un element vital in cadrul oricarei sarcini intrucat te ajuta sa stii cand trebuie sa te pregatesti de nastere.
 
Este un moment important care trebuie sa te prinda pregatita.Calculatorul de sarcina iti permite sa afli cand vei naste, cu o mica marja de eroare. Pe www.copiisimamici.ro, o medie de 270 de femei viziteaza zilnic pagina calculatorului de sarcina, www.copiisimamici.ro/calculator-sarcina pentru a nu fi luate prin surprindere, (prea tare) de semnele unei nasteri.Cum functioneaza calculatorul de sarcina ?
 
Pentru a putea efectua calculul perioadei fertile ce, desigur, cuprinde mai multe faze ale perioadei fertile, este necesar sa selectati prima zi din ultimul ciclu menstrual si numarul mediu de zile al ciclului menstrual.
 
Astfel, pe baza unei perioade luteale de 14 zile si a unei sarcini de 40 de saptamani, se face calculul prin care se stabileste DPN-ul.

 

Tu ce mai astepti?