Comunicat Presa Sanatate Clinica Privata

Clinica Privata

Portalul Clinica-Privata.ro, aduce la cunostinta publica informatii importante despre aparitia celui mai mare portal de promovare a clinicilor private si cabinetelor medicale individuale din Romania.

 

Clinica-Privata.ro este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea clinicilor si cabinetelor medicale private din Romania si de a facilita conexiunea dintre acestea si clienti, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online. Oferim hosting unei singure firme pe oras deoarece dorim sa promovam cea mai buna firma care presteaza servicii in acest domeniu.

 

In afara de clinici private si cabinete medicale, portalul nostru cuprinde si un suport online care cuprinde informatii utile cu privire la legislatia in vigoare cu privire la domeniul medical si un blog de profil cu articole de specialitate. Foarte important este faptul ca utilizatorii se pot inregistra pe Clinica-Privata.ro, pot propune articole sau isi pot administra pagina propriului cabinet.

 

Venim in intampinarea clinicilor private si cabinete medicale prin crearea unei pagini personalizate, oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii si preturi practicate, imagini sugestive si pozitionarea pe harta interactiva.

 

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu informatiile cabinetelor, acestea avand posibilitatea atat sa isi adminstreze singure pagina cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada contractului, fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

 

In plus, ne ocupam si de promovarea cabinetelor pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare. 

 

Dispunem de o intreaga echipa de IT care se ocupa zilnic de portalul Clinica-Privata.ro, ei fac acest lucru in fiecare zi iar odata cu portalul Clinica-Privata.ro creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

Cabinetele care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic.

 

 

Astfel, ne propunem ca prin portalul Clinica-Privata.ro sa aducem un plus de valoare clinicilor si cabinetelor din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.

Portalul CentruInchirieri.ro, aduce la cunostinta publica informatii importante despre aparitia celui mai mare portal de promovare a centrelor de inchirieri din Romania.

           

CentruInchirieri.ro este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea centrelor de inchirieri din Romania, precum si facilitarea conexiunii intre acestea si cei care cauta ajutorul lor, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul on-line. In acest mod portalul nostru ajuta atat firma cat si potentialii clienti. Oferim hosting unui singur centru pe oras deoarece dorim sa promovam cea mai buna firma din zona respectiva. Credem in profesionalism si dorim sa oferim utilizatorilor nostri cea mai buna optiune.

 

Pentru cei care cauta solutii, informatii si explicatii referitoare la inchirieri din diverse domenii, portalul CentruInchirieri.ro este un real ajutor. Pe langa centrele prezente, pe portalul nostru se gaseste un suport online care inmagazineaza informatii utile si blog cu articole de specialitate in care incercam sa prezentam diverse informatii si explicatii referitoare la inchirieri din diverse domenii. Foarte important este faptul ca utilizatorii se pot inregistra pe CentruInchirieri.ro, pot propune articole sau isi pot administra pagina propriei firme.

 

Venim in intampinarea centrelor de inchirieri prin crearea unei pagini personalizate, oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii si preturi practicate, imagini sugestive, iar pentru a facilita contactul am creat pozitionarea pe harta interactiva in care utilizatorii pot gasi exact locatia centrului.

 

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu informatiile centrelor, acestea avand posibilitatea atat sa isi adminstreze singure pagina cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada contractului fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

 

In plus, ne ocupam si de promovarea centrelor pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare.

Dispunem de o intreaga echipa de IT care se ocupa zilnic de portalul CentruInchirieri.ro, iar odata cu portalul nostru creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

Centrele de inchirieri care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic.

Astfel, ne propunem ca prin portalul CentruInchirieri.ro sa aducem un plus de valoare centrelor de inchirieri din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.