Comunicat Presa Sanatate Centrul Medical Sanconfind deschide un nou compartiment, de chirurgie generala

Centrul Medical Sanconfind deschide un nou compartiment, de chirurgie generala

Centrul Medical Sanconfind deschide compartimentul de chirurgie generala si laparoscopica

O specialitate noua a fost adaugata celorlalte 15 prezente la Centrul Medical Sanconfind din Poiana Campipna, Prahova. Incepand din 1 octombrie Centrul Medical Sanconfind are in componenta un cabinet de chirurgie pentru consultatii, dar si sali de operatii pentru interventii clasice sau laparoscopice.

In cadrul compartimentului au loc operatii in 2 sali de mari interventii si una de mici interventii, cu ajutorul unei aparaturi de chirurgie clasica si laparoscopica.

Dispozitivele de chirurgie pentru marile interventii sunt achizitionate de la branduri de top, recunoscute in intreaga lume.

Sanconfind se bucura de o echipa medicala formata din medici si asistenti cu experienta formata de-a lungul anilor, atat in tara cat si in strainatate. Medicii chirurgi, cadre universitare, au rezultate pozitive in toate interventiile chirurgicale cu care s-au confruntat.

Asa cum v-am obisnuit, echipele de exceptie sunt formate din: medici chirurgi, medici anestezisti, asistente, infirmiere, ingrijitoare, gata sa sara in ajutor la orice solicitare a pacientului sau a propriului coleg.

Punem la dispozitie toate resursele noastre medicale si suntem pregatiti sa venim in intampinarea pacientilor care au astfel de nevoi. Pentru a oferi siguranta actului medical fiecare pacient programat pentru operatii se poate testa RT-PCR tot in cadrul centrului medical. Punem la dispozitie echipamentul, dezinfectatii si toate materialele necesare pentru aceasta actiune.

Tipuri de interventii, pentru moment sunt cele de mai jos:

Mici interventii

-chist sebaceu

-furuncule

-chisturi ale scalpului

-lipom

-chist synovial

-plagi

-papiloame

-unghii incarnate

-abcese

Interventii chirurgie generala si laparoscopica

-colecistectomii clasic/laparoscopic

-apendicectomii clasic/laparoscopic

-hernii inghinale clasic/laparoscopic

-tumori gastrice

-tumori colon/instestin subtire

-ocluzii

-histerectomii pentru tumori in zona genital

-eventratii (hernia postoperatorii)

-amputatii

-interventii hepato-bilio-pancreatice

Consultul initial se acorda in baza programarii la 0244990, la medicul dorit