Comunicat Presa Sanatate Cabinete Obstretica si Ginecologie

Cabinete Obstretica si Ginecologie

Portalul Cabinet-Ginecologic.ro aduce la cunostinta publica informatii importante despre aparitia celui mai mare portal de promovare a cabinetelor de obstetrica si ginecologie din Romania.

Cabinet-Ginecologic.ro este un portal national care isi propune sa vina in ajutorul Cabinetelor de Obstetrica si Ginecologie din Romania, oferindu-le o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online. Portalul are ca obiectiv medierea conexiunii dintre cabinetele ginecologice si potentialele paciente. Facilitam contactul cu cate un Cabinet Ginecologic pe majoritatea oraselor in care profeseaza medici ginecologi dedicati profesiei lor si cu experienta. Credem in profesionalism si dedicare fata de bolnavi.

Pentru cei care au nevoie de ajutorul unui ginecolog sau doresc sa se informeze doar cu privire la diverse aspecte apartinand domeniului obstetrica si ginecologie, Cabinet-Ginecologic.ro reprezinta un real ajutor. In afara de cabinetele ginecologice pe portalul nostru se gaseste si un suport online care concentreaza informatii utile si articole de specialitate destinate sa ajute la o mai buna informare si la lamurirea unor aspecte posibil necunoscute. Foarte importat este faptul ca utilizatorii se pot inregistra, pot propune articole sau isi pot administra pagina propriului Cabinet Ginecologic.

Venim in intampinarea cabinetelor prin crearea unei pagini personalizate, oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta serviciile, preturile practicate, pozitionare pe harta, logo, datele de contact si poze sugestive.

In plus, dispunem de un mod flexibil de operare cu datele cabinetelor, acestea avand posibilitatea atat sa isi administreze singure pagina sau sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada de colaborarea fara alte costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment. Pe langa administrarea propriu-zisa a paginii, ne ocupam si de promovarea cabinetelor ginecologice pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare.

Avem o intreaga echipa de IT care se ocupa zilnic de portalul Cabinet-Ginecologic.com, iar odata cu portalul Cabinet-Ginecologic.com creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

Cabinetele care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic.

Astfel ne propunem ca prin portalul Cabinet-Ginecologic.ro sa aducem un plus de valoare cabinetelor ginecologice din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.