Comunicat Presa Sanatate Cabinete de Stomatologie

Cabinete de Stomatologie

Portalul Stomatologul.com, aduce la cunostinta publica informatii importante despre aparitia celui mai mare portal de promovare a cabinetelor stomatologice din Romania.

 

Stomatologul.com este un portal la nivel national realizat in scopul de a promova cabinetele stomatologice din Romania si de a facilita conexiunea intre medicii stomatologi si persoanele ce doresc sa apeleze la serviciile acestora, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul on-line. In acest fel, portalul nostru ajuta atat cabinetul stomatologic partener cat si potentialii clienti. Oferim hosting unui singur cabinet pe oras, deoarece dorim sa promovam cele mai bune cabinete stomatologice care ofera servicii in zona respectiva. Credem in profesionalism si in grija pentru sanatate.

 

Pentru persoanele care cauta explicatii, sfaturi si informati suplimentare, portalul www.Stomatologul.com este un real ajutor. Pe langa cabinetele stomatologice, pe portalul nostru se gasesteun suport online care inmagazineaza informatii utile si bloguri cu articole de specialitate in care incercam sa oferim explicatii cu privire la diferite afectiuni stomatologice si aplicarea corecta a igienei orale. Foarte important este faptul ca utilizatorii se pot inregistra pe Stomatologul.com, pot propune articole sau isi pot administra pagina propriului cont.

 

Venim in intampinarea cabinetelor stomatologice prin crearea unei pagini personalizate oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii si preturi practicate, imagini sugestive, iar pentru a facilita contactul, va oferim si pozitionare pe harta interactiva in care utilizatorii pot gasi exact locatia cabinetului stomatologic.

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu informatiile cabinetelor stomatologice, acestea avand posibilitatea atat sa isi adminstreze singure pagina cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toat perioada contractului fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

 

In plus, ne ocupam si de promovarea cabinetelor  pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare.

Dispunem de o intreaga echipa de IT care se ocupa zilnic de portalul Stomatologul.com, iar odata cu portalul Stomatologul.com creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

 

Cabinetele stomatologice care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic.

Astfel, ne propunem ca prin portalul Stomatologul.com sa aducem un plus de valoare cabinetelor stomatologice din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.