Comunicat Presa Sanatate Cabinete de Oftalmologie

Cabinete de Oftalmologie

Portalul Oftalmologul.ro,  aduce la cunostinta publica informatii importante despre aparitia celui mai mare portal de promovare al cabinetelor oftalmologice din Romania.

 

Oftalmologul.ro este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea cabinetelor oftalmologice din Romania, precum si facilitarea conexiunii intre acestea si cei care doresc sa solicite ajutorul lor, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul on-line. In acest mod, portalul nostru ajuta atat cabinetul oftalmologic partener cat si potentialii clienti. Oferim hosting unui singur cabinet oftalmologic pe oras, deoarece dorim sa promovam cele mai bune cabinete care ofera servicii in zona respectiva. Credem in profesionalism si in grija pentru sanatate si dorim sa oferim utilizatorilor nostri cea mai buna optiune.

 

Pentru persoanele care cauta explicatii, sfaturi si informati suplimentare, portalul Oftalmologul.ro este un real ajutor. Pe langa cabinetele oftalmologice, pe portalul nostru se gaseste un suport online care inmagazineaza informatii utile si blog cu articole de specialitate in care incercam sa oferim explicatii cu privire la diferite afectiuni oftalmologice, chirurgia cu laser si rolul vizitelor la oftalmolog. Foarte important este faptul ca utilizatorii se pot inregistra pe Oftalmologul.com, pot propune articole sau isi pot administra pagina propriului cont.

 

Venim in intampinarea cabinetelor oftalmologice prin crearea unei pagini personalizate oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii si preturi practicate si imagini sugestive, iar pentru a facilita contactul pozitionarea pe harta interactiva in care utilizatorii pot gasi exact locatia cabinetului oftalmologic.

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu informatiile cabinetelor oftalmologice, acestea avand posibilitatea atat sa isi adminstreze singure pagina  cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada contractului fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem  la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

 

In plus, ne ocupam si de promovarea cabinetelor  pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare.

Dispunem de o intreaga echipa de IT care se ocupa zilnic de portalul Oftalmologul.ro, iar odata cu portalul nostru creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

 

Cabinetele oftalmologice care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic.

Astfel, ne propunem ca prin portalul Oftalmologul.ro sa aducem un plus de valoare cabinetelor oftalmologice din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.