Comunicat Presa Sanatate Cabinet Cardiologie

Cabinet Cardiologie

Portalul Cardiologul.ro, aduce la cunostinta publica informatii importante despre aparitia celui mai mare portal de promovare a cabinetelor de cardiologie si a medicilor cardiologi din Romania.

Cardiologul.ro este un portal national ce isi propune sa vina in ajutorul cabinetelor de cardiologie din Romania, oferindu-le o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online. Portalul are ca obiectiv medierea conexiunii dintre cabinetele de cardiologie si potentialii pacienti. Facilitam contactul cu cate un cabinet de cardiologie pe majoritatea oraselor in care profeseaza medici cardiologi dedicati profesiei lor si cu experienta. Credem in profesionalism si dedicare fata de bolnavi.

Pentru cei care au nevoie de ajutorul unui cardiolog sau doresc sa se informeze doar cu privire la diverse aspecte apartinand domeniului cardiologie, Cardiologul.ro reprezinta un real ajutor. In afara de cabinetele de cardiologie pe portalul nostru se gaseste si un suport online care concentreaza informatii utile si articole de specialitate destinate sa ajute la o mai buna informare si la lamurirea unor aspecte posibil necunoscute. Foarte importat este faptul ca utilizatorii se pot inregistra, pot propune articole sau isi pot administra pagina propriului cabinet de cardiologie.
Venim in intampinarea cabinetelor prin crearea unei pagini personalizate, oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta serviciile, preturile practicate, pozitionare pe harta, logo, datele de contact si poze sugestive.

In plus, dispunem de un mod flexibil de operare cu datele cabinetelor, acestea avand posibilitatea de a-si administra singure pagina sau sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada de colaborare, fara alte costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

Pe langa administrarea propriu-zisa a paginii, ne ocupam si de promovarea cabinetelor de cardiologie pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare. 

Dispunem de o intreaga echipa de IT care se ocupa zilnic de portalul Cardiologul.ro, iar odata cu portalul creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

Cabinetele care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic.

Astfel, ne propunem ca prin portalul Cardiologul.ro sa aducem un plus de valoare cabinetelor de cardiologie din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.