Comunicat Presa Sanatate Arhitect de stil de viata sanatos? Beton si sticla in mix cu suplimente alimentare de top

Arhitect de stil de viata sanatos? Beton si sticla in mix cu suplimente alimentare de top

Ionel Ciurea, arhitect nemtean cu 18 ani de experienta in domeniu, nu s-a limitat la construit in caramida si sticla, ci a ales, de 7 ani incoace, sa puna temelii si sa construiasca un stil de viata sanatos. 

Intrat in contact cu informatiile referitoare la USANA prin intermediul fratelui sau, Ionel a constientizat oportunitatea pe care o avea in fata pentru a adopta un stil de viata sanatos si pentru a avea un program mai putin incarcat, care sa ii permita sa petreaca timp cu familia. 

Incepand cu 2013, Ionel s-a implicat in proiectul Usana Romania, care s-a lansat oficial 5 ani mai tarziu, in iunie 2018. 

“Am constientizat oportunitatea pe care o aveam in fata mea: produse certificate independent drept printre cele mai bune din lume si un plan de afaceri impecabil. Treptat, am vazut ce inseamna stilul de viata sanatos, dar si cum se lucreaza intr-o echipa de oameni fantastici, de la care am invatat ABC-ul afacerii Usana, care fac constant share de know-how si alaturi de care invat si cresc in business in continuare”, spune Ionel.

Ionel spune si ca planul de afacere al USANA (https://bit.ly/2XOYdT4) s-a potrivit ca o manusa cu cei aproape 10 ani de experienta antreprenoriala pe care ii avea la mometul respectiv (si-a deschis firma de arhitectura in 2004).

Pentru ca un business are nevoie de suport si informatiile se gasesc cel mai rapid online, Ionel a lansat CorpSanatos.ro, un site dedicat produselor USANA, unde cei interesati pot afla toate informatiile referitoare la produse, ingredientele folosite, recomandari de utilizare etc.

USANA Health Sci­ences a inceput in 1992 avandu-l pe Dr. Wentz Phd. (www.drwentz.com) la timona, iar cei aproape 30 de ani de experienta si longetivate in wellness s-au tradus intr-o deschidere importanta catre public si printr-o influenta decisiva la nivel mondial in cadrul industriei de profil.

Produsele USANA favorizeaza o sanatate optima, fiind modalitatea prin care compania ii ajuta pe consumatori sa isi traiasca viata asa cum si-o doresc. 

Desi industria suplimentelor alimentare nu se supune acelorasi reglementari precum industria farmaceutica, USANA a aderat voluntar pentru certificari si standarde riguroase, care confirma calitatea produselor sale (Informed-Choice și NSF Sport) si pe langa respectarea standardelor din diverse tari, a obtinut in 2011 si certificarea FDA ca producator de medicamente, pentru a avea atestarea oficiala a calitatii produselor. 

Spre deosebire de alti producatori de suplimente, USANA are propria fabrica cu instalatii si tehnologii de ultima generatie, in Salt Lake City, Utah, SUA.  

De 14 ani de zile, produsele USANA sunt oferite de catre WTA (Women’s Tennis Association) sportivelor sale, pentru a le ajuta sa isi mentina performantele. Peste 6000 de sportivi olimpici si de performanta, insumand multiple federatii din jurul globului, sunt parte a familiei USANA. 

Pentru informatii suplimentare, contactati-l pe Ionel Ciurea la arhitect3d@gmail.com