Comunicat Presa Sanatate Albirea dintilor - metoda profesională. De sărbători, fie ca zâmbetul să-ți strălucească

Albirea dintilor - metoda profesională. De sărbători, fie ca zâmbetul să-ți strălucească

Dantura albă, strălucitoare este mai mult decât un indice al unei sănătăți orale bune - este și un simbol al statutului social înalt. Nu degeaba albirea dinților este cel mai cunoscut și folosit procedeu de estetică dentară. Potrivit unei definiții acceptate de majoritatea specialiștilor, albirea dentară restabilește culoarea naturală a dinților sau chiar o îmbunătățește peste nivelul original.

În prezent, există multe metode de albire a dinților, unele dintre ele oferite și în magazine sau farmacii (un sortiment impresionant - de la paste de dinți până la tratamentele cu benzi de albire). Cu toate acestea, cea mai indicată opțiune este albirea supervizată de medicul stomatolog - albirea dentară profesională. De ce? Pentru că smalțul dentar trebuie protejat maximal în timpul procedurii, astfel încât să nu apară durere, iar efectul să se păstreze un timp îndelungat.

Albirea dinților - în topul procedurilor de cosmetică dentară

Îngălbenirea sau pătarea dinților este frecventă, iar cauzele pot fi cele mai diverse și ami banale. Alimentele cu pigment puternic (sfecla, coacăza, zmeura, murele şi afinele) sau lichidele precum băuturile acidulate, ceaiul, vinul, cafeaua, cauzează adesea pete inestetice sau o colorare vagă a dinților. Tot la această categorie de factori se include fumatul. Chiar și unele tratamente pot lăsa urme -  anumite antibiotice (de exemplu, tetraciclina, amoxicilina) pot cauza „îngălbenirea” dinților sau reducerea strălucirii smalțului. Respectiv, aproape fiecare din noi se ciocnește la un moment dat de o influență negativă asupra culorii dentiției.

O metodă eficientă de albire a dinților efectuată profesional de medicul stomatolog este albirea activată de lumină. Efectul apare prin aplicarea unui gel și expunerea sa la lampa cu halogen sau la fascicul cu laser. Gingia este protejată de substanțe aplicate înaintea acestui proces de albire. Metoda este populară pentru rapiditate, eficiență înaltă și efect vizibil. Lipsa efectelor secundare periculoase este alt avantaj - ușoara sensibilitate ce poate apărea este de scurtă durată și reversibilă, dispare în câteva zile după procedură.

Dacă dorești un zâmbet frumos și îngrijit, cu un aspect uniform, discută cu medicul stomatolog despre ce soluții poți aborda. Albirea dentară profesională poate fi parte a unui complex de măsuri - de obicei fiind potențată de un detartraj inițial. De asemenea, pentru un zâmbet impecabil, medicul stomatolog poate să trateze unele carii incipiente sau să ajusteze obturațiile noii culori.

Nu știi unde să te adresezi? Cauți specialiști de încredere? Ți-ai dori un zâmbet strălucitor, dar nu știi dacă îți permiți un asemenea tratament sau ai unele dubii? La clinica TopaltDent, vei avea parte de servicii stomatologice la nivel înalt și rezultate imediate în vederea albirii și cosmetizării dinților tăi. Mai mult decât atât, prețurile noastre pentru servicii stomatologice calitative te vor uimi plăcut.

Lasă-te pe mâna unui profesionist și redă vitalitate și luminozitate zâmbetului tău!