Comunicat Presa Sanatate Agentia Medico-Jobs recruteaza medici pentru Franta

Agentia Medico-Jobs recruteaza medici pentru Franta

Agentia Medico-Jobs recruteaza medici si personal medical pentru Franta. Aceasta faciliteaza procesul de angajare in sistemul sanitar francez privat si de stat, a tuturor celor certificati care doresc sa lucreze intr-un mediu competitiv, tehnologizat si profesional. Medico-Jobs consiliaza medicii pe tot procesul angajarii si in post-angajare, oferindu-le ajutor in gasirea unei locuinte si scoli pentru familiile acestora fara sa ceara comision viitorilor angajati.

 

Pentru ca mai mult de 80% din staff-ul agentiei este format din medici si personal medical de diverse nationalitati care au trecut printr-un proces de relocare profesionala in alta tara, Medico-Jobs intelege si preintampina posibile probleme pe care un viitor medic in Franta le-ar putea avea. Astfel, ei ofera consiliere nu numai in procesul de angajare, urmarind negocierile indeaproape pentru a fi cat mai avantajoase pentru angajat ci si dupa terminarea procesului pentru gasirea unui spatiu locativ, inregistrarea transferului la autoritati si echivalarea actelor necesare.

 

Pentru recrutarea medicilor Franta, agentia Medico-Jobs ofera consultanta personalizata de la primirea CV-ului pana la prima zi de munca. Medico-Jobs pune la dispozitie viitorilor angajati prezentarea detaliata a viitorului loc de munca si explicarea clara a conditiilor din contractul de munca propus de angajator, consiliere in privinta asimilarii competentelor lingvistice medicale in limba straina a tarii de destinatie, verificarea documentelor, consiliere in pregatirea interviului punand accent pe cel mai bun mod de prezentare in fata angajatorului si negocierea impartiala a contractului de munca, astfel incat angajatul nu fie expus unor clauze contractuale nefavorabile.

 

Agentia este Medico-Jobs este transparenta in procesul de recrutare a medicilor pentru Franta, informand viitorul angajat de toate etapele care trebuie parcurse si care sunt riscurile pe care le poate intalni, fara a percepe nici un comision de la client. Intermedierea nu afecteaza salariul viitorului medic francez sau alte parti ale spitalului in numele angajatului. Singurul act semnat este cu angajatorul.

 

Agentia Medico-Jobs respecta toate directivele Europene care reglementeaza relatiile de munca din cadrul Uniunii Europene si adera la principiile EUROPEAN COUNCIL MEDICAL ORDERS privind conduita medicala europeana. De asemenea, Medico-Jobs este certificata ISO 9001 – Sistem de Managament al Calitatii si ISO 27001 – Sistem de Management privind Securitatea Informatiilor.

 

Agentia Medico-Jobs recruteaza medici pentru Franta pentru a lucra la spitale de renume printre care se numara: CHU Hospitaux de Bordeaux, Centre Hospitalier de Digne les Bains, Centre Hospitalier de Haugenau sau Hopitaux Universitaires Est Parisien Tenon. Medico-Jobs pune accent pe profesionalism si transparenta si ofera consiliere pentru imbunatatirea tranzitiei si experientei ca viitor medic in Franta.