Comunicat Presa Sanatate Agentia Medico-Jobs ofera locuri de munca in Franta personalului medical

Agentia Medico-Jobs ofera locuri de munca in Franta personalului medical

Medico-Jobs este o agentie specializata in recrutare medicala cu scopul plasarii fortei de munca specializata in Franta. Acesta faciliteaza angajarea in sistemul medical privat si de stat francez a tuturor medicilor care doresc sa lucreze intr-un mediu competitiv, curat si profesional. Medico-Jobs raspunde cerintei pietei medicale plasand asistenti medicali si medici specialisti, generalisti si de medicina muncii in Franta.

 

Deoarece medicii care lucreaza in Romania sunt platiti cu salarii mici iar cercetarea si practica medicala lasa de dorit, Medico-Jobs vine in intampinarea acestor probleme. Obiectivul principal al Medico-Jobs este facilitarea gasirii unui loc de munca de catre candidatii specializati in domeniul medical, cat mai apropiat de calificarile si de cerintele lor financiare. Medico-Jobs se ocupa de toate demersurile necesare pentru ca transferul la noul loc de munca fie unul fara probleme si fara efort. Personalul medical ajutat de catre companie poate lucra in spitale de stat sau private, centre de ingrijire medicala, farmacii sau case de odihna. Serviciile oferite sunt complete, incepand cu verificarea actelor, echivalarea competentelor si a diplomelor, legatura permanenta cu viitorul angajator, negocierea si semnarea contractului, pana la integrarea in noua comunitate medicala si gasirea unei resedinte.

 

Medico-Jobs este transparent in pasii care trebuie urmati pentru a deveni medic in Franta. Candidatului nu ii este perceput comision pentru serviciile prestate. Intermedierea realizata de Medico-Jobs nu afecteaza salariul viitorului angajat. În procesul de tranzitie spre noul loc de munca candidatul este ajutat de o echipa formata din medici si personal medical roman care deja profeseaza in strainatate si este familiarizat cu intregul sistem medical. Agentia Medico-Jobs respecta toate directivele Europene care reglementeaza relatiile de munca din cadrul Uniunii Europene si adera la principiile EUROPEAN COUNCIL MEDICAL ORDERS privind conduita medicala europeana. De asemenea, Medico-Jobs este certificata ISO 9001 – Sistem de Managament al Calitatii si ISO 27001 – Sistem de Management privind Securitatea Informatiilor.

 

Agentia Medico-Jobs colaboreaza cu spitale de renume mondial din Franta, precum: CHU Hospitaux de Bordeaux, Centre Hospitalier de Digne les Bains, Centre Hospitalier de Haugenau, Hopitaux Universitaires Est Parisien Tenon si alte institutii medicale. De asemenea, Medico-Jobs colaboreaza si cu publicatii medicale de tip peer review in care personalul medical poate publica lucrarile stiintifice si cazurile clinice intalnite. Printre acestea se numara: Journal Francophone de Cas Cliniques si Open Access Journals Publishing Company.

 

Agentia de recrutare Medico-Jobs pune accent pe imbunatatirea experientei profesionale a medicilor romani dar si a bunastarii lor financiare, facilitand contactul acestora cu institutii de sanatate prestigioase, fara nici un comision.