Comunicat Presa ONG Portal de promovare Asociatii Umanitare

Portal de promovare Asociatii Umanitare

  • Comunicat Presa ONG

       Compania VilonCromer are placerea sa faca publica lansarea noului nostru portal de promovare, https://www.asociatie-umanitara.ro/, ce isi propune sa gazduiasca numeroasele asociatii umanitare care ofera sprijin persoanelor, grupurilor si comunitatilor aflate in situatii de dificultate.

                Echipa noastra se ocupa de promovarea in mediul online, oferind suportul optim pentru o vizibilitate cat mai buna in cautarile Google si garantandu-le partenerilor prezenta exclusiva pe orasele in care acestia activeaza. Portalul national https://www.asociatie-umanitara.ro/ are ca scop ajutarea tuturor acestor asociatii, ingrijindu-se in permanenta de evolutia lor. Beneficiile multiple pe care o colaborare de acest fel le are sunt atat vizibilitatea, dezvoltarea, cat si facilitarea comunicarii dintre societatea dumneavoastra si cei interesati de serviciile acesteia, fie ca vorbim de cei ce au nevoie de munca dumneavoastra, fie ca vorbim de cei ce isi doresc sa contribuie la dezvoltarea acesteia.

            Portalul https://www.asociatie-umanitara.ro/ isi propune sa ofere un ajutor real, motiv pentru care imbunatatirea lui este una continua. Echipa noastra lucreaza permanent la popularea acestuia cu afaceri noi, ofera informatii utile despre ce anume presupune o asociatie umanitara, articole interesante de specialitate, dar si fotografii sugestive care nu fac altceva decat sa personalizeze si sa ofere un plus de incredere portalului. Gama larga de optiuni pe care o ofera suportul nostru poate ajuta orice asociatie sa iasa din anonimat si sa prospere. Indiferent de modalitatea prin care alegeti sa oferiti sprijin persoanelor, grupurilor si comunitatilor aflate in situatii de dificultate: fie ca vorbim de persoane lipsite de conditii minime de trai (adapost, hrana, igiena, asistenta medicala, afectiune familiala), persoane cu dizabilitati fizice, psihice si/sau sociale, cele cu educatie remediala si invatare asistata, noi va suntem alaturi. Sustinem, de asemenea, activitatile dumneavoastra de sprijin cu privire la inscrierea copiilor in sistemul educational si mentinerea lor in scoala, pe cele care au in vedere abandonului scolar, copii aflati in dificultate, familii cu mai multi copii care traiesc la limita subzistentei, persoane varstnice, comunitati defavorizate/rome aflate in risc social, cele prin furnizarea de servicii sociale, consiliere socio-psihologica, educatie nonformala, asistenta socio-medicala, terapie ocupationala, consiliere si orientare vocationala, mediere pe piata fortei de munca dar si toate celelalte masuri implementate de asociatia umanitara pe care o administrati.

             Cum procedeaza portalul https://www.asociatie-umanitara.ro/? Din momentul in care luati decizia de a lucra cu noi, parteneriatul pe care il vom dezvolta se va baza pe respect reciproc, iar fiecare sugestie venita din partea dumneavoastra va fi luata in calcul. Echipa noastra vine in intampinarea dumneavoastra si realizeaza exclusiv pentru asociatia din care faceti parte o pagina personalizata ce va avea ca si continut datele de contact si descrierea serviciilor oferite. Pe langa toate acestea puteti oricand sa postati fotografii cu activitatea dumneavoastra sau sa le transmiteti echipei noastre pentru a le publica; deoarece administrarea paginii respective se poate face atat de catre dumneavaostra, cat si de catre noi – fara costuri adaugate! Pentru a atesta profesionalismul, dar si pentru a inlesni cautarea, veti fi pozitionat pe harta interactiva, astfel internautii va vor putea gasi foarte usor. Oferim asistenta tehnica ori de cate ori este nevoie, suntem deschisi la propriile dumneavoastra idei in ceea ce priveste pagina si, mai mult de atat, colaborarea noastra incepe cu un mic dar din partea noastra: carti de vizita in format electronic –  pe care, de asemenea, le puteti personaliza dupa bunul plac.

            Politica noastra de promovare foloseste numeroase instrumente care sa va asigure un loc exclusiv pe oras, pozitionarea cat mai buna in rezultatele Google, un link personalizat, dar si promovarea in cadrul retelelor de socializare si blogurilor de profil. Toate aceste avantaje ajuta la dezvoltarea asociatiei dumneavoastra, iar impreuna cu oferta avantajoasa pe care o propunem, promovarea in mediul online nu a fost niciodata atat de generoasa.

            Mai mult de atat, compania VilonCromer isi propune ca portalul https://www.asociatie-umanitara.ro/ sa aduca un plus de valoare tuturor asociatiilor umanitare din Romania, lucrand in permanenta la promovarea serviciilor acestora pe internet. Daca va doriti un parteneriat de calitate si promisiunea unei colaborari durabile in timp, nu ezitati sa ne contactati aici in vederea promovarii in mediul online a societatii dumneavoastre.