Comunicat Presa ONG Asociatie Umanitara

Asociatie Umanitara

  • Comunicat Presa ONG

Portalul www.Asociatie-Umanitara.ro, aduce la cunostinta publica informatii importante despre aparitia celui mai mare portal de promovare a asociatiilor umanitare din Romania. 

Asociatie-Umanitara.ro este un site la nivel national al carui scop este de a facilita legatura intre asociatii, fundatii umanitare si persoanele sau companiile ce doresc sa se implice activ in activitati de ajutor comunitar. Dorim ca pe acest portal sa gazduim cele mai serioase asociatii umanitare din tara carora sa le oferim o buna vizibilitate si pozitionare in mediul online. 

Prin prezenta dumneavostra pe portal primiti votul nostru de incredere si o atitudine mai putin reticenta din partea celor ce isi doresc sa ajute, dar nu fac asta din lipsa de incredere in asociatii si in persoane care duc campanii din usa in usa. Dumneavoastra fiind partenerul nostru va prezentati in fata potentialilor donatori ca fiind o asociatie serioasa, ce prezinta incredere. 

Pentru a prezenta seriozitate in fata posibilor donatori, va oferim posibilitatea de a va publica si statutul, astfel incat oamenii sa aiba la dispozitie un document credibil care sa mentioneze scopul si obiectivele asociatiei intocmai. De asemenea, pe site-ul nostru veti avea posibilitatea de a adauga conturile bancare in care oamenii pot face donatii. 

Portalul Asociatie-Umanitara.ro ofera asociatiilor pagina proprie personalizata pe care isi pot prezenta campaniile umanitare, datele de contact, descrierea asociatiei, logo, descrierea serviciilor, pozitionarea pe harta interactiva. Pe langa asta, portalul cuprinde informatii utile si blog. 

  In plus, dispunem de un mod flexibil de operare cu datele asociatiilor, acestea avand posibilitatea de a-si administra singure pagina sau sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia fara alte costuri suplimentare, pe intreaga perioada de colaborare. Oferim asistenta tehnica si stam la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari, oferind indrumare in orice moment. 

     Echipa noastra de IT implementeaza permanent politici de promovare si optimizare online prin: adaugarea unui titlu semnificativ si a unui link personalizat pentru asociatia dvs, pozitionare pe harta (ajutand astfel Google sa va gaseasca mult mai usor), folosirea unor cuvinte cheie astfel incat pagina sa se indexeze cat mai bine. Pe langa acestea va promovam pe retele de socializare precum si pe blogurile de specialitate (castigand in acest fel mai multa vizibilitate). Facem lucru acesta in fiecare zi iar odata cu cresterea portalului, creste si recunoasterea fiecarui colaborator. 

     Asociatiile care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic. 

           Astfel, ne propunem ca prin portalul www.Asociatie-Umanitara.ro sa aducem un plus de valoare asociatiilor umanitare din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate precum si o mai buna vizibilitate in mediul online.