Comunicat Presa ONG Asociația "Toți pentru bine" se implică în dezvoltarea comunității Moara Vlasiei

Asociația "Toți pentru bine" se implică în dezvoltarea comunității Moara Vlasiei

  • Comunicat Presa ONG

Asociația "Toți pentru bine" organizează ateliere, cursuri și evenimente gratuite sau accesibile tuturor copiilor cu vârste intre 2 și 10 ani din Moara Vlasiei. 

Accesibilitatea din punct de vedere al proximității față de casă este o provocare pentru familiile copiilor din Moara Vlasiei, ai căror părinți investesc timp și resurse financiare pentru a le oferi acestora experiențe care le pot largi orizonturile și îi pot ajuta să-și descopere talentele. 

Înființată chiar de un membru al acestei comunități, Asociația "Toți pentru bine" își propune să îmbogățească oferta de activități extrașcolare existentă la momentul actual în Moara Vlasiei. 

În acest sens, oferă ateliere creative, cursuri de dezvoltare personală și emoțională, spectacole și evenimente artistice care să aibă loc cu o frecvență săptămânală și, mai ales, să se desfășoare într-o locație în Moara Vlasiei ușor accesibilă tuturor participanților. 

Astfel, copiii din Moara Vlasiei se vor bucura de avantajele celor care locuiesc în marile orașe din România și vor putea participa la activități creative, educative și recreative fără a fi necesară deplasarea în afara comunei. 

 

Andreea Anghel 

Președinte, Fondator al Asociației Toți pentru bine

E-mail : totipentrubine@gmail.com