Comunicat Presa Monden Lifestyle S-a lansat injoy.ro – boutique online de informație și răsfăț astrologic

S-a lansat injoy.ro – boutique online de informație și răsfăț astrologic

S-a lansat site-ul injoy.ro, o platformă online de informație astrologică prezentată dintr-o perspectivă nouă, modernă, de interes pentru toți cei care doresc să-și lărgească orizontul de cunoaștere și înțelegere a lumii, a relațiilor cu cei din jur și a propriei persoane.

Scânteia de la care a pornit ideea www.injoy.ro sunt revelațiile pe care le-am primit odată cu studiul astrologiei și pasiunea cu care am abordat acest subiect. Aflându-mă într-un moment de reinventare la nivel personal, am avut îndrăzneala de a transforma un hobby într-un job pe care să-l fac cu plăcere.

Numele site-ului se leagă de proiectul în care investesc energie, emoție și pasiune de mai bine de 18 ani, restaurantul Four Seasons din București. Astfel, de la „Enjoy-ul” spus clienților care treceau pragul restaurantului meu, această expresie s-a rafinat și a devenit o stare mai profundă - „In Joy”, o sursă de inspirație și armonie pentru cititori, pentru a-și trăi viața cu bucurie.

Am ales să investesc în această direcție întrucât studiul stelelor mi-a dezvăluit faptul că interesul pentru astrologie este un trend care va cunoaște o expansiune importantă în următorii ani. Oamenii sunt din ce în ce mai interesați de informațiile astrologice pentru autocunoaștere și dezvoltare personală, iar obiectele personalizate, care să poarte energia acestor informații, ne vor popula spațiul personal din ce în ce mai mult. Consider că estetica universului va fi mereu atrăgătoare, de aceea mi s-a părut o idee inedită să adun pe platforma injoy.ro, alături de articolele despre zodii, produse naturale și obiecte cu tematică astrologică meșteșugite de oameni talentați", a declarat fondatoarea proiectului, antreprenoarea și astroloaga Alice Panțâru.

„Scan the sky”, una dintre opțiunile disponibile pe injoy.ro, oferă o înțelegere amplă asupra evenimentelor prin care trecem la nivel personal și colectiv, prin radiografia hărții astrale a momentului. Cu ajutorul acestor articole săptămânale, cititorii pot descoperi noi oportunități, vulnerabilități sau tensiuni posibile, pot folosi sfaturile primite în viața de zi cu zi și pot avea astfel o viață cu mai multă bucurie și relaxare, acordată la ritmul natural al universului.

Articolele prezintă subiecte precum: atmosfera fiecărui sezon zodiacal, cu scopul de a profita cât mai mult de caracteristicile semnului pe care îl parcurgem, dar și informații care ajută cititorul să se familiarizeze cu propria hartă natală, cu acele detalii personale care-i construiesc caracterul unic.

Site-ul injoy.ro are și o componentă de lifestyle și entertainment unde abordează, tot în corelație cu energia astrală a momentului, informații inedite despre celebrități, personalități cu impact social, locuri și activități ce merită a fi cunoscute de publicul larg.

Totodată, sunt disponibile articole care dezvoltă minuțios beneficiile uleiurilor esențiale și explică modul prin care pot fi folosite pentru îmbunătățirea stării de spirit, precum și asocierea fiecărei arome cu trăsăturile specifice fiecărei zodii.

În afară de ramura astrologică a proiectului, injoy.ro extinde domeniul de discuție și comercializează, pentru început, uleiuri esențiale și produse de îngrijire DoTerra, dar și postere personalizate în funcție de astrograma utilizatorului, urmând ca boutique-ul să adauge colecții de obiecte hand made cu tematică astrologică confecționate de acei meșteșugari a căror muncă artistică coincide cu linia de interes a platformei.

Platforma online www.injoy.ro este locul ideal pentru cei care sunt pe drumul dezvoltării și transformării personale și doresc să adauge în aria lor de cunoaștere o viziune proaspătă și optimistă prin intermediul tainelor astrologiei. Componenta magazinului online oferă, totodată, o gamă variată de produse care aduc bucurie, confort, stare de bine și inspirație spirituală.