Comunicat Presa Monden Lifestyle Pe 29 noiembrie 2016 se lansează AttractionClub App

Este publicat

Pe 29 noiembrie 2016 se lansează AttractionClub App

Fenomenul swing și oportunitatea sexului ocazional au luat o amploare fantastică în ultima vreme și în România. Fie că este vorba de amatori de senzații tari care merg în cluburile de swing sau persoane care pur și simplu își dau întâlniri pentru a face sex și atât. E un trend, o plăcere în plus, o distracție a oamenilor deschiși către nou, oameni activi, care știu ce vor. 

În acest context, lansăm AttractionClub App - prima aplicație pentru comunitatea de swingeri din România și nu numai. AttractionClub App este un pat virtual perfect, un loc ideal ca loc de întâlnire a oamenilor care iubesc sexul și provocările. 

Aplicaţia AttractionClub App rezolvă pentru adulţii din România două mari probleme prin două soluţii simple: economia de timp în găsirea de parteneri pentru sex ocazional şi faptul că dau de oameni care caută exact acelaşi lucru ca şi ei.

 Lansarea oficială a aplicației AttractionClub App va avea loc pe 29 noiembrie,

ora 22:00, pe attractionclub.ro

 Cum și unde o lansăm?

Unde putem lansa o aplicație de sex, decât online și în cadrul unui show XXX, transmis LIVE din Attraction Club, cel mai mare club swingers din România. Spectacolul LIVE explicit poate fi urmărit gratis, chiar de pe aplicație, marți, 29 noiembrie, ora 22:00 și o are ca protagonistă pe celebra dansatoare exotică – Alicia BONITA.

Aplicația AttractionClub App este disponibilă deja pentru telefoanele cu Android, într-o variantă Beta și poate fi descărcată de aici.

 

 Despre AttractionClub App

AttractionClub App este dezvoltată de Attraction Club, liderul divertismentului pentru adulţi din România, deţinător a trei branduri pentru adulţi: Attraction Club – Primul şi cel mai mare Club Swingers din România, Attraction Club Online - cel mai mare și mai activ site de swinging din România si Attraction Club Massage – cel mai erotic masaj din Bucureşti pentru cupluri și single