Comunicat Presa Mediu Portal de promovare Reciclare Deseuri

Portal de promovare Reciclare Deseuri

    Compania VilonCromer anunta aparitia celui mai mare astfel de portal de promovare, https://www.reciclaredeseuri.ro/, care se ocupa exclusiv de promovarea in mediul online a centrelor de reciclare deseuri din Romania. Portalul https://www.reciclaredeseuri.ro/ isi propune sa gazduiasca centre de reciclare deseuri oferindu-le acestora instrumentele necesare cu ajutorul carora sa obtine o vizibilitate si o pozitie buna in randul rezultatelor Google.  Deschis la nivel national, portalul poate favoriza cu usurinta comunicarea dintre centrele de reciclare deseuri si posibilii clienti – lucru care nu face altceva decat sa mareasca numarul de cereri pe care acestia le au. Un alt avantaj pe care portalul il ofera este exclusivitatea oras a centrelor de reciclare in care acestea activeaza.

         Venim in intampinarea centrelor de colectare deseuri cu numeroase categorii de deseuri reciclabile pe care portalul https://www.reciclaredeseuri.ro/ le are dupa cum urmeaza: deseuri agricole, deseuri animaliere – SNCU, ape uzate, baterii uzate – acumulatori, deseuri de cauciuc – anvelope, deseuri chimice – peiculoase, deseuri provenite din constructii – demolari – renovari, deseuri de tipul echipamentelor electrice – electrocasnice – DEEE, deseuri hartie – carton, deseuri feroase – neferoase, deseuri din lemn, deseuri industriale, deseuri menajere – stradale, deseuri din plastic – PET – folie, deseuri de rafie, deseuri spitalicesti – medicale, deseuri sticla, deseuri textile, uleiuri uzate si nu in ultimul rand, consultanta – gestiune deseuri – fond de mediu.

         Portalul https://www.reciclaredeseuri.ro/ si colaborarea cu echipa noastre va ofera numeroase beneficii: crearea unei paginii personalizate care sa cuprinda datele de contact ale centrului dumneavoastra de reciclare deseuri si specificatiile acestuia, dar si alte detalii pe care le considerati importante atunci cand vine vorba de afacerea pe care o aveti, o galerie foto sugestiva, informatii utile despre activitatea desfasurata de dumneavoastra, articole de specialitate, dar si trimiteri interesante asupra serviciilor prestate, care nu fac altceva decat sa intareasca caracterul profesionist si grija pentru mediul inconjurator cu care se recomanda centrul de reciclare deseuri pe care il detineti/manageriati. Link-ul personalizat, pagina, precum si celelalte mentionate anterior, alaturi de asistenta tehnica pe care o oferim neconditionat si locul pe harta interactiva pe care vi-l oferim (pentru o mai suoara identificare a locatiei dumneavoastra de catre utilizatori) nu trag dupa sine consturi suplimentare. Mai mult, tot in regim gratuit, va oferim la inceputul colaborarii cu noi carti de vizita electronice pe care le puteti personaliza dupa cum doriti. Pe langa astea, dispunem de un mod flexibil de operare cu datele centrelor de reciclare deseuri, pe care le promovam si pe blogurile de profil, dar si oferindu-le pagini si promovare pe retelele de socializare, ele avand posibilitatea fie sa isi adminstreze singure pagina, fie sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada de colaborare –  fara costuri suplimentare.

           Echipa https://www.reciclaredeseuri.ro/ sta la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment. Departamentul IT implementeaza permanent politici de promovare si optimizare online, motiv pentru care afacerea dumneavoastra va fi intr-o continua dezvoltare. Motivul pentru care parteneriatele noastre au fost de-a lungul timpului apereciate il reprezinta respectul cu care am tratat fiecare afacere promovata in mediul online. Oferta avantajoasa a portalului https://www.reciclaredeseuri.ro/, precum si beneficiile pe care acesta le asigura, aduc un plus de valoare tuturor centrelor de colectare deseuri reciclabile din tara. Daca si dumneavoastra va doriti pentru propria afacere prosperitate, nu ezitati sa apelati la serviciile noastre completand aici formularul de contact.