Comunicat Presa Mediu Portal de promovare Colectare Deseuri Medicale

Portal de promovare Colectare Deseuri Medicale

              Din dorinta de a proteja mediul inconjurator si sanatatea publica, compania Tekability a creat portalul https://www.colectaredeseurimedicale.com/ care sa vina in ajutorul tuturor centrelor de colecatre deseuri medicale din Romania.

          Echipa noastra a gandit portalul https://www.colectaredeseurimedicale.com/ ca fiind un instrument absolut necesar in ceea ce priveste durata de viata si prosperitatea oricarui centru de colectare deseuri medicale si are placerea sa va anunte ca parteneriatele de succes dintre noi si afacerea dumneavoastra pot sa inceapa chiar din acest moment. Garantia noastra o reprezinta pozitionarea centrului de colectare deseuri medicale pe care il detineti/manageriati astfel incat acesta sa apara in primele rezultate ale motoarelor de cautare, precum si posibilitatea de a avea exclusivitate pe orasul in care activati.

          Acest portal isi propune sa gazduiasca numeroase centre de colectare deseuri medicale, iar avantajul principal, pe langa exclusivitatea si pozitia mentionate mai sus, il reprzinta seriozitatea cu care echipa noastra trateaza fiecare partener in parte. Facilitam comunicarea dintre numerosase astfel de centre din toata tara si potentialii clienti ai acestora incercand in permanenta sa le oferim colabolatorilor nostri un avantaj atat prin mijlocirea contactului dintre ei si eventualii utilizatori, cat si prin crearea de pagini personalizate care sa ii deosebeasca de concurenta.

          Portalul https://www.colectaredeseurimedicale.com/ isi propune inca de la inceput sa vina in ajutorul partenerilor care presteaza servicii de colectare deseuri medicale provenite din spitale, clinici, cabinete medicale, laboratoare, centre de autopsie, cabinete veterinare, cabinete stomatologice, farmacii; deseuri precum: seringi si ace, recipiente pentru sange sau alte fluide, perfuzoare, sonde, manusi, comprese, pansamente, plasturi, comprese sterile, pungi pentru colectarea urinei, deseuri infectioase, consumabile de laborator, bandaje, pansamente, seturi chirurgicale, dezinfectanti pentru industria medicala, deseuri medicale intepatoare si taietoare, medicamente expirate, consumabile medicale, substante chimice folosite sau expirate, membrane de dializa, perfuzii cu sange, branule, pungi cu sange, materiale de laborator folosite dar si multe alte deseuri medicale.

           Beneficiile de care va puteti bucura odata ce colaborati cu echipa noastra constau in aparitia propriu-zisa a centrului de colectare deseuri medicale in cadrul https://www.colectaredeseurimedicale.com/, portal ce este populat cu afaceri in mod curent, dar si datorita eforturilor noastre de a oferi activitatii dumneavoastra un loc fruntas in mediul online. Metodele prin care aceasta garantie a noastra este sutinuta sunt reprezentate de multitudinea de informatii cu care portalul este zilnic populat, a articolelor de profil care au ca scop cresterea increderii afacerii dumneavoastra in randul clientilor sau viitorilor clienti pe care ii puteti avea. Colaborarea prospera nu va face altceva decat sa va propulseze in randul celor mai notorii astfel de centre de colectare deseuri existente deja pe piata.In ce fel? Dupa ce alegeti sa fim parteneri, echipa noastra vine in ajutorul dumneavoastra cu o pagina pe care o puteti personaliza asa cum va doriti, folosindu-va de logo-ul dumneavoastra, de fotografii relevante pe care vreti sa le expuneti sau de testimoniale venite din partea centrelor spitalicesti cu care ati lucrat . Aceasta pagina va contine datele de contact, o descriere sugestiva a serviciilor oferite, in cazul in care aveti aceasta cerinta – preturile practicate, dar si galeria foto care sa va ateste munca si profesionalismul.

          Pe langa pagina personalizata, portalul https://www.colectaredeseurimedicale.com/ ofera posibilitatea pozitionarii afacerii dumneavoastra pe harta interactiva, lucru care ajuta potentialii clienti sa ajunga cat mai repede si mai usor la serviciile dumneavoastra. Pentru toate acestea nu se percep taxe suplimentare, iar administrarea paginii se poate face atat de catre dumneavoastra, cat si de catre noi, asistenta tehnica si indrumarea fiind de asemenea gratuite. Orice sugestie este luata in calcul, rezultatul final fiind unul foarte multumitor. Odata inscrisi pe portalul nostru veti primi un link personalizat, promovarea in mediul online putand sa inceapa. Pentru ca acesta sa fie una sigura, echipa Tekability va pune la dispozitie posibilitatea de a va promova si pe retelele de socializare, pe blogurile de specialitate si de a va oferi inca de la inceput carti de vizita in format electronic – acestea se personalizeaza in functie de preferintele fiecarui client in parte, fara cost suplimentar.

          Apelam zilnic la noi instrumente de promovare, iar motivul principal pentru care parteneriatele noastre au fost de-a lungul timpului apereciate il reprezinta respectul cu care am tratat fiecare afacere promovata in mediul online. Oferta avantajoasa a portalului https://www.colectaredeseurimedicale.com/, precum si beneficiile pe care acesta le asigura aduc un plus de valoare tuturor centrelor de colectare deseuri medicale din tara. Daca si dumneavoastra va doriti pentru propria afacere prosperitate, nu ezitati sa apelati la serviciile noastre completand aici formularul de contact.