Comunicat Presa Media Publicitate Tendinte de design web 2022-raportul

Tendinte de design web 2022-raportul

2021 a fost altceva decât normal. Consumatorii au avut viața zdruncinată și multe companii au experimentat noi provocări, precum și oportunități datorită evenimentelor noi ale anului.

Ca urmare a tuturor acestor răsturnări și schimbări care au avut loc în 2021, peisajul se schimbă. Creativ24,o firma de web design, acoperă tendințele de design web din 2022 – și se pare că internetul va arăta foarte diferit decât în ultimii ani.

2021 nu a fost ușor. Cu galoanele sale de dezinfectant pentru mâini, întâlnirile incomode cu Zoom și anxietatea care se apropie de incertitudine, ne simțim cu toții un pic dezamăgiți.

În ciuda circumstanțelor, cu toții am făcut tot posibilul să mergem mai departe prin toate. Mulți dintre noi ne-am alocat timp pentru a învăța noi abilități de proiectare. Și unii dintre noi tocmai am făcut pâine cu aluat. Cu toții avem abilitățile noastre de a face față.

Când a venit vorba de proiectare, am urmărit tendințele nesfârșite de pe web. După ce am vorbit cu echipa SorinDesign și cu o mână de alți designeri, am realizat o listă cuprinzătoare cu unele dintre tendințele de web design pe care ne așteptăm să le vedem până în 2022.

Sperăm că această listă nu numai că vă inspiră, ci vă face abordați internetul într-un mod mai inclusiv și mai accesibil.

Tendințe de dezvoltare web dominante în 2022

Dezvoltarea web, de-a lungul anilor, s-a dovedit a fi un element indispensabil în succesul oricărei organizații / afaceri. Este o fereastră către afacerea dvs., care vă ajută să o dezvoltați la nivel global.

Acum, lumea dezvoltării web este în continuă schimbare, la fel și tendințele. Uneori, aceste tendințe se schimbă mult mai repede decât pot fi utilizate. Pentru a rămâne înainte, este necesar să vă concentrați pe cele mai recente tendințe, actualizări, tehnici și abordări care devin populare.

În plus, cunoașterea tendințelor și controlul a ceea ce se întâmplă în jur este extrem de esențial pentru dezvoltarea web.

Aici am adunat câteva tendințe după ce am analizat tendințele între industrii în această listă de tendințe de dezvoltare web 2022.

Veți afla despre cele mai importante stive de tehnologie web care merită atenția dvs. în anul următor.

Am făcut această listă, astfel încât să vă puteți economisi timpul și să vă puteți ajuta să vă dezvoltați afacerea în era viitoare. Deci, să începem.

1. Aplicații cu o singură pagină

Totul la un loc. Nu este nevoie să comutați. Nu este nevoie să aștepți .. !!

Ei bine, este un pic iritant când un singur clic duce la încă o pagină web descărcată de pe un server. De asemenea, vă consumă timpul și lasă un impact negativ și asupra utilizatorilor. Această situație a dus la o tendință de SPA.

SPA este una dintre tendințele ultimilor ani care ajută la evitarea comunicării îndelungate cu serverul.

Oferă o performanță mai bună a paginii și oferă un nivel ridicat de protecție a datelor. Deci, o aplicație cu o singură pagină este o aplicație care funcționează într-un browser și nu necesită reîncărcarea paginii în timpul utilizării.

Utilizați acest tip de aplicații în fiecare zi. Acestea sunt, de exemplu, Gmail, Google Maps, Facebook sau GitHub.

Deoarece cadrele JavaScript în 2022 vor crește în mod activ, și SPA folosește acest limbaj pentru încărcarea conținutului, această tendință nu va dispărea în curând.

În plus, aceste aplicații nu necesită timp de așteptare suplimentar, oferind utilizatorilor feedback instant. În plus, oferă câteva avantaje uimitoare.

Avantaje:

 • UX / UI excelent într-un mediu de browser nativ
 • Lățime de bandă salvată
 • Configurare și depanare mai ușoare cu instrumentele Chrome
 • Accentul pe API-uri Eficiența unui proces de cache

Exemple de aplicații cu o singură pagină:

 • Servicii web Google: Drive, Foaie de calcul, Hărți
 • Trello
 • Twitter
 • Github

2. Programe web progresive (PWA)

Totul la degetul tău … !! Știm acest concept nu? Navigare ușoară, funcționare lină, încărcare mai redusă și rapiditate. Da, despre asta este vorba despre PWA i.e Progressive Web App .. !! Experiență rapidă, fiabilă și ușoară, ușor de utilizat.

Fără îndoială, PWA nu este atât de nou. Deși este vorba despre oraș de când a sosit și va domina și 2022. Dezvoltatorii și investitorii moderni urmăresc acest lucru datorită capacității sale de a oferi o experiență de utilizare de înaltă calitate. Deoarece sunt extrem de compatibile cu dispozitivele mobile, nu există nicio îndoială că cererea pentru PWA va crește.

Ei bine, aplicațiile web progresive (PWA) sunt construite și îmbunătățite cu API-uri moderne pentru a oferi capabilități, fiabilitate și instalabilitate îmbunătățite în timp ce ajungeți la oricine, oriunde, pe orice dispozitiv cu o singură bază de cod. Ceea ce îl face potrivit pentru compatibilitatea pe mai multe dispozitive.

Nu numai că sunt rapide și se încarcă instantaneu, dar permit, de asemenea, utilizatorilor să utilizeze servicii offline, în timp ce îndeplinesc toate funcțiile unei aplicații native.

Avantaje

 • PWA vă ajută să oferiți o experiență web lină și ușor de utilizat.
 • Ajută la reducerea ratelor de respingere
 • Funcționează offline, deoarece este independent de conectivitate
 • Face aplicația dvs. fiabilă, capabilă și instalabilă

Câteva exemple de servicii care utilizează PWA:

3. Dezvoltarea inteligenței artificiale

Conform raportului „Piața inteligenței artificiale va fi evaluată la 39,9 miliarde USD în 2019 și va ajunge probabil la 190,61 miliarde USD până în 2025, la un CAGR de 42,2% în perioada prognozată”. Este un număr destul de mare … !! Nu-i așa? ????

Acum, aproximativ 38% dintre oameni trec peste un site web dacă conținutul sau aspectul nu sunt atractive. Peste 75% dintre clienți decid credibilitatea unei companii pe baza designului site-ului său web. Utilizatorii iau doar 0,5 secunde pentru a-și forma o opinie despre un site web.

De acum înainte, este esențial ca tehnologia să se implice în lumea dezvoltării web. Aici, AI intră în imaginea tendințelor de dezvoltare web 2021.

Aplicarea AI în dezvoltarea web vă ajută să preziceți alegerile clienților cu ajutorul cărora puteți modela aspectul general al site-ului dvs. web. AI vă permite să știți

Ce intenționează să cumpere clienții dvs. în continuare?

 • Perioada ideală în care un client decide să cumpere un produs.
 • Ce produse atrage cel mai mult clienții?
 • Care sunt produsele care nu sunt apreciate de clienți?
 • Cine sunt interesați să cumpere produsele dvs.?

Trăim într-o eră digitală și este un fapt binecunoscut că era viitoare va fi vorba despre o abordare mai inteligentă în toate domeniile. Aceasta înseamnă mai puțină operare manuală

De exemplu, chatbots, realitate augmentată / realitate virtuală.

Mulți utilizatori nu sunt nici măcar surprinși de faptul că AI este implicată într-o oarecare măsură în majoritatea site-urilor. A creat o nouă dimensiune în sfera dezvoltării web.

In articolele urmatoare vom arata si alte tendinte de dezvoltare web in 2022