Comunicat Presa Media Publicitate Tendințe de design web 2021 raportul al 2 lea

Tendințe de design web 2021 raportul al 2 lea

Acest articol a fost scris de Sorin, CEO Manager SorinDesign. Dacă doriți să faceți următorul pas în afacerea dvs., vă încurajăm să vizitați SorinDesign.Ro, propulsat de SorinAlmaDesign.

Dezvoltarea web, de-a lungul anilor, s-a dovedit a fi un element indispensabil pentru succesul oricărei organizații / afaceri. Este o fereastră către afacerea dvs., care vă ajută să o dezvoltați la nivel global.

Aici am adunat câteva tendințe după ce am analizat tendințele între industrii în această listă de tendințe de dezvoltare web 2021. Veți afla despre cele mai importante stive de tehnologie web care merită atenția dvs. în anul următor.

Am făcut această listă, astfel încât să vă puteți economisi timpul și să vă puteți ajuta să vă dezvoltați afacerea în era viitoare. Deci, să începem.

1.WebAssembly

Primul lucru care nu trebuie neglijat la dezvoltarea unei aplicații web este performanța. Acum, limitările JavaScript fac calculele grele lente. Acest lucru înrăutățește semnificativ experiența utilizatorului.

Acesta este unul dintre principalele motive pentru popularitatea în creștere a WebAssembly. Cu această tehnologie, codul din orice limbaj de programare poate fi compilat în bytecode, care rulează într-un browser.

WebAssembly este un standard deschis care definește un format portabil de cod binar pentru programe executabile și un limbaj de asamblare textual corespunzător, precum și interfețe pentru facilitarea interacțiunilor dintre astfel de programe și mediul lor gazdă.

Avantaje:

 • Este independent de limbajul de programare și de platformă
 • Independent de hardware
 • Execută codul rapid
 • Oferă un nivel ridicat de securitate.

Totul se rezumă la triunghi – amprentă mică, scripturi pe mai multe platforme și viteză. Toate aceste trei componente sunt cele cheie în dezvoltarea web modernă. Acesta este motivul pentru care cea mai mare parte a cazurilor de dezvoltare web nu este lipsită astăzi de WebAssembly.

2. Căutare vocală și navigare

 

Buna Siri…. Ce este în tendințe astăzi?

Noi, oamenii, devenim leneși zi de zi … nu-i așa … !!?  În primul rând, am făcut telefoane mobile, apoi am dezvoltat smartphone-uri pentru a reduce funcționarea manuală, iar acum ne îndreptăm spre gadget-uri „hands-free orientate spre voce” . Serviciile orientate spre comandă sunt subiecte fierbinți în zilele noastre.

Ei bine, căutarea vocală și navigarea vor fi una dintre cele mai dominante tendințe de dezvoltare web în 2021. Acestea fac deja parte din rutina noastră zilnică. Sunt super minunate, întrucât au ușurat felul în care căutăm informații, luăm notițe și așa mai departe.

Mărci precum Apple, Android și Google implementează tendința în procesul lor de proiectare UI / UX. Deci, această tendință emergentă rapid nu este ceva ce poți ignora … !!

Google raportează că 27% din populația globală online folosește căutarea vocală pe mobil.
Voicebot.ai raportează că peste jumătate dintre adulți au folosit căutarea vocală, 33% folosind căutarea vocală lunar la începutul anului 2019, crescând de la 25% în 2018.

Prin implementarea căutării vocale și a navigării în dezvoltarea web, vă puteți asigura că serviciul dvs. oferă o experiență uimitoare a utilizatorului.

Interfețele de utilizator vocale funcționează în conformitate cu următorul algoritm:

 • Software-ul de recunoaștere a vorbirii convertește undele analogice de intrare într-un format digital
 • Intrarea audio este împărțită în sunete separate, foneme
 • Software-ul analizează fiecare dintre ele și se compară cu cuvintele din dicționar
 • Vorbirea este convertită în text pe ecran sau comenzi de computer

Avantaje:

 • Ușurință în utilizare
 • Permite interacțiunea cu mâna liberă
 • Viteză mare de executare a sarcinilor
 • Experiență excelentă pentru utilizator
 • Intuitivitate și comoditate

Oamenii preferă să petreacă mai puțin timp tastând comenzi. Acesta este motivul pentru care utilizează din ce în ce mai mult căutarea vocală. Prin urmare, dezvoltarea web va fi strâns legată de implementarea unei astfel de funcționalități.

In articolele urmatoare vom arata si alte tendinte de dezvoltare web in 2021