Comunicat Presa Media Publicitate Taburet cu Spatiu Depozitare din piele ecologica, 2 in 1 la 59 lei

Taburet cu Spatiu Depozitare din piele ecologica, 2 in 1 la 59 lei

Taburetii cu spatiu depozitare reprezinta un trend peste care nu puteti trece nici dumneavoastra asa usor.
Sunt pur si simplu extram de utili. Sunt in acelasi timp scaune, cutii pentru depozitare si jucarii interesante (cele pentru copii).
Au forma practica si dimensiuni compacte. Isi gasesc cu usurinta locul in casa, in vreun colt sau chiar intr-un raft.

Top 3 tabureti tematici pentru copii
1. Taburet cu spatiu depozitare 48 x 32 x 32 cm, imprimeu Fire Truck
Ce baietel nu este atras de masina pompierilor? Acest taburet este rosu si are aspectul unui camion de pompieri. Este rosu cu desene sugestive - roti, scara de incendiu, faruri, parbriz.
Taburetul se poate plia si depozita aproape in orice spatiu, atunci cand nu aveti nevoie de el.
Materialul din care este fabricat este o piele ecologica, cu multiple cusaturi albe. Se remarca prin aerul jucaus, actual si elegant.
2. Taburet cu spatiu depozitare 48 x 32 x 32 cm, imprimeu Safari Bus 
Daca micutului dumneavoastra ii plac animalele, aceasta este o ocazie nemaipomenita de a-i pune la dispozitie un taburet tematic.
Girafa, maimuta si hipopotamul ii zambesc frumos din spatele masinii Safari. Pielea ecologica din care este realizat are aspectul unei piele de tigru - portocaliu vargat cu dungi negre.
Iata deci o piesa de mobilier 3 in 1, avand functii multiple: scan, cutie pentru depozitarea jucariilor, precum si simplu obiect de decor/ jucarie in sine pentru copiii mai mici.
3. Taburet cu spatiu depozitare 48 x 32 x 32 cm, imprimeu Animal Bus
Masina cu animalute este un excelent taburet pentru copii. Intotdeauna un spatiu de depozitare pentru jucarii este binevenit pentru copii.
Dar de aceasta data nu este vorba despre un sac clasic sau o cutie din plastic. Piesele de lego, puzzle-urile, animalele de plus si alte jucarii pot fi "ascunse" in aceasta cutie magica.
Oferiti acest taburet unui copil si cu siguranta il veti vedea jucandu-se cu el, umplandu-l cu jucarii si imaginandu-si o plimbare cu animalele sale preferate.
Pentru autobuzul animalelor sursa de inspiratie a fost pielea girafei.

Aceste cutii tip taburet sunt disponibile si ca varianta mai sobra pentru adulti. Cu piele ecologica in diverse culori (negru, bej, rosu) ei se dovedesc extrem de practic.
Se pliaza si se depoziteaza usor, iar cand sunt montati pot fi folositi pentru depozitare sau pe post de scaun. Pretul pentru un astfel de produs este de 59 lei.
Pentru oferta completa de tabureti pentru adulti si copii accesati site-ul https://www.market365.ro/taburet-cu-spatiu-depozitare-38-x-38-cm-piele-ecologica-diverse-culori