Comunicat Presa Media Publicitate Proiect Vand 24

Proiect Vand 24

Suntem o echipa de web designeri si CEO’s care am decis sa cream un mediu virtual pentru toti cei care sunt interesati sa vanda, cumpere , doneze sau liciteze diferite obiecte sau servicii cat mai usor si sa aibe o raza de acoperire mare. In acest scop am creat Vand24.ro

Vand24.ro este situl unde aveti support 24/7 de la operatorii nostrii , locul unde va simtiti in siguranta si puteti sa va expuneti anunturile stiind ca veti fi contactat de viitorii clienti in cel mai scurt timp. Vand24.ro este creat pentru toti romanii care inca cred in succesul afacerilor romanesti , DE LA ROMANI PENTRU ROMANI.

Vand24.ro se ocupa cu prezentarea,promovarea si sustinerea anunturilor clientilor nostrii.Vream ca si clientii nostrii sa revina multumiti de acea am creat mai multe pachete si facilitati odata cu crearea contului.

Acest proiect a pornit in urma cu 3 ani , incepand cu punerea bazei proiectului care este reprezentat de acest site si celelalte site-uri surori. Aceasta retea a fost dezvoltat in timp si au fost acoperite toate detaliile in scopul creari unui mediu eficient,inovativ,practic si unic care sa ne serveasca clientii.

Asa ca doresti sa vinzi , sa cumperi, sa donezi sau sa donezi , site-ul Vand24.ro  este Solutia pe care o cauti , aici vei gasii tot ce ai nevoie si chiar mai mult, iar impreuna cu echipa de operatori nu vei fi niciodata singur, SUNTEM AICI IMPREUNA PENTRU TINE.