Comunicat Presa Justitie Firme securitate, paza si protectie

Firme securitate, paza si protectie

Portalul Firma-Securitate.ro, aduce la cunostinta publica informatii importante despre aparitia celui mai mare portal de promovare a firmelor de securitate din Romania.

 

Firma-Securitate.ro este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea firmelor de securitate din Romania, precum si facilitarea conexiunii intre acestea si cei care doresc sa solicite ajutorul lor, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul on-line. In acest mod, portalul nostru ajuta atat firma de securitate partenera cat si potentialii clienti. Oferim hosting unei singure firme de securitate pe oras deoarece dorim sa promovam cele mai bune firme care ofera servicii in zona respectiva. Credem in profesionalism si in grija pentru oameni si dorim sa oferim utilizatorilor nostri cea mai buna optiune.

 

Pentru cei care cauta explicatii suplimentare si informatii despre ce presupune securitatea, pe internet, portalul Firma-Securitate.ro este un real ajutor. Pe langa firmele de securitate, pe portalul nostru se gaseste un suport online care inmagazineaza informatii utile si blog cu articole de specialitate in care incercam sa explicam cum functioneaza diferite actiuni si instrumente folosite in securitate. Foarte important este faptul ca utilizatorii se pot inregistra pe Firma-Securitate.ro, pot propune articole sau isi pot administra singuri pagina.

Venim in intampinarea firmelor de securitate prin crearea unei pagini personalizate oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii si preturi practicate, imagini sugestive, iar pentru a facilita contactul am creat pozitionarea pe harta interactiva in care utilizatorii pot gasi exact locatia firmei.

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu informatiile firmelor de securitate, acestea avand posibilitatea atat sa isi adminstreze singure pagina cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada contractului fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem  la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

 

In plus, ne ocupam si de promovarea firmelor  pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare.

Dispunem de o intreaga echipa de IT care se ocupa zilnic de portalul Firma-Securitate.ro, iar odata cu acest portal creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

Firmele de securitate care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic.

 

Astfel, ne propunem ca prin portalul Firma-Securitate.ro sa aducem un plus de valoare firmelor de securitate din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.