Comunicat Presa IT Proiectul ACAFAR te formează pentru cariera ta! Cursuri de formare profesională pentru angajații din regiunea Nord-Est

Proiectul ACAFAR te formează pentru cariera ta! Cursuri de formare profesională pentru angajații din regiunea Nord-Est

  • Comunicat Presa IT

Proiectul ACAFAR te formează pentru cariera ta!
 Cursuri de formare profesională pentru angajații din regiunea Nord-Est

Centrul de Dezvoltare Socială T&CO, în parteneriat cu Sindicatul Valahia Târgoviște (Partener 1) și Developement Tranining Consulting SRL (Partener 2), implementează, în perioada 17 decembrie 2020 - 16 decembrie 2022, proiectul ACAFAR – Angajați Calificați prin acces la Formarea profesională continuă a Adulților din România, nr.contract POCU /726/6/12/135438.

Începând cu luna februarie 2021, Centrul de Dezvoltare Socială T&CO a început organizarea, în mod GRATUIT, a programului de formare profesională COMPETENȚE DIGITALE - de utilizare a tehnologie ca instrument de cunoaștere și învățare. Primii cursanți au încheiat cursul pe 7 martie, iar următoarea grupă va demara la sfârșitul acestei luni. Programul de formare profesională se adresează persoanelor angajate (inclusiv PFA-uri, Intreprinderi Individuale) din regiunea de Nord-Est, cu un nivel minim de studii de 4 clase, și cu vârsta cuprinsă între 25 și 65 de ani.

Programul de formare profesională este autorizat de Autoritatea Națională de Calificari, fiind un curs de tip SPECIALIZARE, de 60 de ore (20 de ore teorie / 40 de ore practică).
Participantii la programele de formare organizate prin proiect vor primi certificate de absolvire, cu recunoaștere nationala si internatională eliberate de Autoritatea Natională pentru Calificări, cu avizul Ministerului Muncii și Protecției Sociale și Ministerului Educației și Cercetării.

Pentru mai multe informații puteți să ne scrieți la adresa de email –acafar@centruldezvoltaresocială.ro sau să ne sunati la numărul de telefon – 0758 028 613.

Obiectivul general al proiectului vizează dezvoltarea capitalului uman și creșterea calității forței de muncă pentru un număr de 652 angajați, din regiunile Nord-Est și Sud-Muntenia, pe o piață a muncii modernă, flexibilă și inclusivă, prin participarea la programe integrate de formare profesională și consiliere profesională.


Detalii tehnice:

Perioada de implementare a proiectului: 17 decembrie 2020 – 16 decembrie 2022
Proiectul cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 și are o valoare totală de 4 681 783,08 lei.

 Aflați mai multe detalii despre proiect și despre importanța formării profesionale continue a angajaților pe website-ul proiectului https://acafar.centruldezvoltaresociala.ro.